تأکید آیت‌الله عبادی بر جهاد تبیین و لزوم آگاه‌سازی جامعه

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: مسئله تبیین و ابلاغ درست مسائل از ضروریات است؛ چرا که اگر مردم نسبت به مسائل کشور آگاهی نداشته باشند، نمی‌توان از آنها انتظار همکاری و مشارکت مؤثر داشت.  
کد خبر: ۷۶۹۹۵۱
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹ - 13August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، آیت الله «سید علیرضا عبادی» نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی امروز ۲۲ مرداد در قرارگاه جهاد تبیین استان با تأکید بر ضرورت ابلاغ صحیح مسائل و آموزش الزامی، اظهار داشت: مسئله تبیین و ابلاغ درست مسائل از ضروریات است؛ چرا که اگر مردم نسبت به مسائل کشور آگاهی نداشته باشند، نمی‌توان از آنها انتظار همکاری و مشارکت مؤثر داشت.

مسئله تبیین و ابلاغ درست مسائل از ضروریات است

وی گفت: یکی از دلایل عمده مشکلات موجود، عدم آگاهی صحیح است و در بسیاری از مواقع این آگاهی ناقص از طرف مسئولان منتقل نشده است.

آیت‌الله عبادی همچنین افزود: آگاهی‌بخشی به‌عنوان اولین قدم، باید به‌صورت همه‌جانبه و از منابع مختلف آموزشی انجام شود.  

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: اگر آگاهی‌رسانی به درستی صورت نگیرد، نه‌تنها از مردم نمی‌توان توقعی داشت، بلکه مسئولین نیز در اجرای وظایف خود دچار چالش خواهند شد.

وی از طرح پیشنهادی خود برای آموزش الزامی و تخصصی در سطح جامعه خبر داد و پیشنهاد کرد: در راستای آموزش همگانی، تمامی افراد از دانش‌آموزان در مدارس، طلاب در حوزه‌های علمیه، دانشجویان در دانشگاه‌ها، کارکنان دولت و حتی اصناف مختلف، باید در دوره‌های آموزشی ویژه‌ای شرکت کنند تا بتوانند اطلاعات و آگاهی‌های لازم را در زمینه مسائل کشور و مشکلات جهانی کسب کنند.

آیت الله عبادی همچنین با تأکید بر این که این آموزش‌ها باید با نمره‌دهی و ارزیابی دقیق همراه باشد، خاطرنشان کرد: این طرح باید به‌گونه‌ای طراحی شود که تمامی اقشار جامعه، از جمله کارگران، کشاورزان، نوجوانان و حتی افراد غیر متخصص، بتوانند با آگاهی‌های کافی از خود دفاع کنند و در برابر تهاجمات مختلف واکنش مناسب نشان دهند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در ادامه به لزوم تقویت زیرساخت‌های اطلاع‌رسانی و آگاهی‌رسانی در سطح کشور پرداخت و گفت: مهم است که این آموزش‌ها به‌صورت مستمر از طریق رسانه‌های عمومی، کارگاه‌های آموزشی و فضا‌های مجازی به مردم منتقل شود.

وی افزود: رسانه ملی، رسانه‌های مکتوب و دیگر کانال‌ها باید در این راستا فعال‌تر شوند و مسئولیت خطیر آگاهی‌بخشی را به‌طور جدی دنبال کنند.

آیت‌الله عبادی افزود: مردم باید به‌گونه‌ای آموزش ببینند که بتوانند با مسائل روز کشور آشنا شوند و از هر گونه هجمه فرهنگی و سیاسی دفاع کنند. این وظیفه‌ای است که نه تنها بر دوش دولت بلکه بر عهده تمامی اقشار جامعه است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی تاکید کرد: برای ایجاد یک جامعه اسلامی موفق، لازم است که این جامعه از آگاهی و تخصص کافی برخوردار باشد، زیرا تنها در این صورت است که می‌توان به تحقق اهداف اسلامی و جهانی امیدوار بود.

وی ادامه داد: دولت اسلامی و جامعه اسلامی باید همواره در کنار یکدیگر فعالیت کنند؛ زیرا دولت نقش والدین را ایفا می‌کند و جامعه همچون فرزند است.

آیت‌الله عبادی عنوان کرد: برای رسیدن به تمدن اسلامی و جهانی، باید به‌طور مستمر در راستای ارتقای آگاهی و آموزش افراد گام برداریم.

امام جمعه بیرجند با ابراز خوش‌بینی نسبت به نتایج مثبت این نشست‌ها، اظهار کرد: با وحدت کلمه و دلسوزی مسئولین، به‌زودی شاهد اجرایی شدن طرح‌ها و برنامه‌های آموزشی در سطح کشور خواهیم بود.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی تاکید کرد: در مقابله با تهاجم فرهنگی و سیاسی جهانی، باید به نوجوانان و جوانان خود آموزش دهیم که نه‌تنها پاسخی مؤثر دهند، بلکه قادر به دفاع از هویت و ارزش‌های اسلامی خود باشند.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار