تردد بیش از ۹۳۳ هزار زائر از مرز خسروی

جانشین ستاد اربعین استان کرمانشاه، از ثبت رکورد تازه‌ای از تردد زائران اربعین در مرز خسروی خبر داد و گفت: از ابتدای ماه صفر تا پایان روز جمعه ۲۴ مردادماه، در مجموع ۹۳۳ هزار و ۴۶۴ زائر از مرز خسروی تردد داشته‌اند.
کد خبر: ۷۷۰۳۴۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷ - 16August 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «بهرام سلیمانی» معاون سیاسی ،امنیتی و اجتماعی استانداری و جانشین ستاد اربعین استان کرمانشاه امروز در  کمیته اعزام ستاد اربعین استان، از افزایش قابل توجه تردد زائران از مرز بین‌المللی خسروی خبر داد.
 
تردد بیش از ۹۳۳ هزار زائر از مرز خسرویسلیمانی بیان کرد: از ابتدای ماه صفر تا پایان روز جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴، در مجموع ۹۳۳ هزار و ۴۶۴ زائر از مرز خسروی تردد داشته‌اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸ درصد رشد را نشان می‌دهد.
 
به گفته جانشین ستاد اربعین استان کرمانشاه، در این بازه، ۵۱۲ هزار و ۱۲۷ زائر خروج داشته‌اند که ۱۳ درصد افزایش نسبت به سال گذشته را ثبت کرده است. همچنین ۴۲۱ هزار و ۳۳۷ نفر ورود کرده‌اند که رشد ۴ درصدی را نشان می‌دهد.
 
 وی افزود: تنها در روز جمعه ۲۴ مرداد (۲۱ صفر)، آمار خروجی ۸۹۵ نفر و آمار ورودی ۶۵ هزار و ۲۴۱ نفر بوده است که به ترتیب ۱۳ و ۷۹ درصد افزایش نسبت به سال گذشته داشته‌اند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار