به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس،سردار تقی مهری ، با اشاره به کمک 100 میلیارد تومانی شرکتهای بیمه و بیمه مرکزی به پلیس راهور ناجا اظهار داشت: برابر قانون، بخشی از درآمدهای شرکتهای بیمه، برای کمک به پیشگیری از حوادث رانندگی دراختیار پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا قرار میگیرد و از این رو قرار شد این مبلغ، برای خرید تجهیزات و دوربینهای سیار کنترل سرعت که در اختیار تیمهای سیار کنترل پلیس قرار میگیرد، هزینه شود.
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: علاوه بر این موارد، مقرر شده است تا بخشی از این مبلغ نیز به منظور خرید خودروهای پلیس هزینه شود.
وی خاطرنشان کرد: در برنامهریزیهای انجام شده قرار است تا خودروهایی که از این اعتبار خریداری میشوند از میان خودروهای تولید داخل انتخاب شوند.
بنا بر این گزارش ، طبق قانون، 5 درصد از درآمد شرکتهای بیمه هر ساله باید به منظور کاهش تصادفات در اختیار پلیس راهور قرار گیرد.