جنگ امروز اسرائیل برای حفظ موجودیت خود است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالرضا(ع) گفت: جنگ امروز اسرائیل برای حفظ موجودیت خود است و بنا به فرمایش امامین انقلاب اسلامی ان‌شاءالله این نظام اسلامی اسرائیل را نابود خواهد کرد.
کد خبر: ۷۷۱۳۴۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۹ - 19August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، حجت‌الاسلام کمالی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالرضا (ع) امروز در همایش مشترک روحانیون شاغل در سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی تسلیت ایام عزاداری پایانی ماه صفر، گفت: امروز بهترین فرصت برای مقابله با دشمنان اسلام است.

حجت‌الاسلام کمالی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالرضا علیه‌السلام

وی با بیان اینکه ایران بزرگ امروز محور مقاومت است، گفت: دشمن امروز جمهوری اسلامی را به عنوان‌ام القرای مقاومت هدف قرار داده است.

حجت‌الاسلام کمالی گفت: جنگ امروز اسرائیل برای حفظ موجودیت خود است و بنا به فرمایش امامین انقلاب اسلامی ان‌شاءالله این نظام اسلامی اسرائیل را نابود خواهد کرد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالرضا (ع) بیان کرد: اسرائیل و آمریکا برای حمله به جمهوری اسلامی بدنبال ایجاد بحران در درون نظام اسلامی هستند تا با بحران آفرینی در اذهان مردم به اهداف خود برسند.

وی با اشاره به اقدامات مؤثر روحانیون شاغل در سپاه خراسان جنوبی در عرصه جهادتبیین و مقابله با جنگ شناختی دشمن گفت: حضور روحانیون در عرصه‌های امیدآفرینی و جهادتبیین باعث شده تا بحران سازی دشمن که نقطه ثقل اهداف دشمن و برای رسیدن به اهداف خود از انواع روش‌ها استفاده می‌کنند را نقش برآب شود.

حجت‌الاسلام کمالی تأکید کرد: پیرو فرمایش رهبر معظم انقلاب امروز ما روحانیون رسالت دارین تا روح امیدآفرینی را در جامعه با جهادتبیین ترویج دهیم، اراده‌های مردم را تقویت کنیم چراکه ما در برابر دنیا ایستاده‌ایم و این موارد را در جنگ تحمیلی۱۲ روزه شاهد بودیم.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالرضا (ع) بر تبیین مولفه‌های قدرت نظام اسلامی در جامعه تأکید کرد و گفت: وجود رهبر معظم انقلاب اسلامی و پیروی از ایشان، اتحاد و انسجام آحاد مردم و وجود نیرو‌های مسلح و تقویت روحیه و قدرت آنها از مولفه‌های قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

وی بیان کرد: ان‌شاءالله با کمک به حفظ مولفه‌های قدرت نظام مقدس در جنگ ترکیبی به پیروزی برسیم و این پرچم را بدست صاحب اصلی آن امام مهدی (عج) برسانیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار