بهره برداری از ۱۱۴ طرح حمایتی بهزیستی مازندران در هفته دولت

مدیرکل بهزیستی استان مازندران گفت: همزمان با هفته دولت و در راستای شعار «۱۲ ماه تلاش، ۱۲ روز دفاع»، اداره کل بهزیستی استان مازندران، ۱۱۴ طرح حمایتی را در حوزه‌های مسکن، اشتغال، خدمات روان‌شناختی و مرکز مثبت زندگی به بهره‌برداری می‌رساند.
کد خبر: ۷۷۲۲۵۳
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸ - 23August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «فریبا بریمانی» مدیرکل بهزیستی استان مازندران امروز (شنبه) در جمع خبرنگاران با تبریک هفته دولت و گرامی‌داشت یاد شهیدان با اشاره به اهمیت اجرای طرح‌های گسترده برای حمایت از اقشار نیازمند و آسیب‌پذیر، بر عزم جدی این نهاد برای خدمت‌رسانی هرچه بیشتر تأکید کرد.

بهره برداری از ۱۱۴ طرح حمایتی بهزیستی مازندران در هفته دولت

وی افزود: راه تحقق آرمان‌های متعالی، نه در گفتار که در اقدامات عملی و برنامه‌ریزی‌های دقیق برای بهبود زندگی مردم نمود پیدا می‌کند.

به گفته بریمانی، بهزیستی مازندران این هفته را با یادبود و پاسداشت آرمان‌های والای شهدا و تجدید پیمان با آنان با عطر افشانی گلزار شهدا آغاز می‌کند.

مدیرکل بهزیستی استان مازندران اضافه کرد: دولت چهاردهم با محور قرار دادن مسئله عدالت، گام‌های بلندی در حمایت از مددجویان برداشته و بهزیستی مازندران نیز با افتتاح این طرح‌ها، سهمی در تحقق این هدف بزرگ داشته است.

افتتاح ۵۵ طرح اشتغالزایی ویژه مددجویان

این مسئول از افتتاح ۵۵ طرح اشتغالزایی ویژه مددجویان در این هفته خبر داد و گفت: این رویداد گامی عملی در مسیر تحقق سیاست‌های دولت برای توزیع عادلانه‌تر فرصت‌ها و توانمندسازی اقتصادی گروه هدف بهزیستی است.

مدیرکل بهزیستی استان مازندران از دیگر برنامه‌های این هفته را واگذاری ۵۶ واحد مسکونی به مددجویان تحت پوشش عنوان و خاطرنشان کرد: مسکن، بخش ضروری از زندگی اجتماعی می‌باشد و دولت در این حوزه با اولویت قراردادن محرومان، گام‌های موثری برداشته است.

وی افتتاح دو مرکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی در قائمشهر و فریدونکنار را بخش دیگری از برنامه‌های عدالت‌محور بهزیستی مازندران دانست و افزود: این مراکز با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ارتقای سطح سلامت روان راه‌اندازی می‌شوند تا خدمات تخصصی به آسانی در اختیار مردم قرار گیرد.

بریمانی اذعان داشت: افزون بر این، یک مرکز مثبت زندگی در شهرستان بابلسر آغاز به کار می‌کند تا با رویکردی حمایتی از خانواده‌های تحت پوشش، پشتیبانی شود. این اقدام در راستای تعهد ما به بهبود کیفیت زندگی مددجویان عزیز است.

بریمانی یادآور شد: دیدار با خانواده‌های شهدا بویژه شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، برپایی نمایشگاه‌های توانمندی‌ها و دستاورد‌های مددجویان، برگزاری مسابقات ورزشی ویژه کارکنان، حضور در منازل گروه هدف، برپایی میز‌های ارتباط مردمی و حضور در نماز جمعه از دیگر برنامه‌های بهزیستی مازندران در این هفته به شمار می‌آید.

وی خاطرنشان کرد: هفته دولت امسال نماد ۱۲ ماه تلاش بی‌‌وقفه دولت چهاردهم و ۱۲ روز دفاع از دستاوردهای انقلاب در مسیر عدالت و پیشرفت است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار