خدمات‌رسانی فرهنگی موکب‌های مردمی به زائرین رضوی قابل تقدیر است

نماینده مردم فریمان در مجلس در بازدید از موکب‌های مسیر فریمان به مشهد گفت: خدمات‌رسانی فرهنگی موکب‌های مردمی به زائرین رضوی ارزشمند و قابل تقدیر است.
کد خبر: ۷۷۲۳۶۶
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۳ - 23August 2025


به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «سید احسان قاضی‌زاده هاشمی» نماینده مردم فریمان، سرخس و رضویه در مجلس شورای اسلامی بهمراه «مهدی ناصری» فرماندار شهرستان فریمان با حضور در ایستگاه‌ها و موکب‌های خدمات‌رسانی به زائرین پیاده رضوی در مسیر فریمان به مشهد در جریان نحوه خدمت قرار گرفتند.

خدمات‌رسانی فرهنگی موکب‌های مردمی به زائرین رضوی قابل تقدیر است

وی همچنین در جریان این بازدید ضمن دیدار صمیمانه با خادمان و زائران، به دغدغه‌ها و پشنهادات آنها در راستای ارائه خدمت بهتر به عزاداران و سوگواران امام مهربانی‌ها گوش فرا داد.  

نماینده مردم فریمان، سرخس و رضویه در مجلس شورای اسلامی با تشکر از مردم ولایتمدار فریمان در میزبانی از زائرین پیاده رضوی، اظهار داشت: شاهد هستیم که الحمدلله خدمات‌رسانی مردم با برپایی موکب‌ها، در زمینه پذیرایی و سایر زمینه‌های فرهنگی نیز بیشتر از سال‌های گذشته شده و خیرین بیشتری هم برای خدمت‌دهی به زائرین پیاده رضوی پای کار آمده‌اند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار