هدف ما تربیت نسلی انقلابی مبتنی بر مکتب حاج قاسم است

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان البرز گفت: هدف ما این است که نسلی جوان و انقلابی و با تربیت مبتنی بر مکتب حاج قاسم پرورش یابد و در مسیر شهید عجمیان گام برداریم.
کد خبر: ۷۷۲۴۹۹
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۰ - 24August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، سرهنگ «محمد فلاحتکار»، مسئول سازمان بسیج سازندگی استان البرز در جمع خبرنگاران از اجرای گسترده طرح شهید عجمیان در این استان خبر داد و اظهار داشت: در این طرح از ظرفیت گروه‌های جهادی بسیج و بسیج دانش‌آموزی، همراهی اولیای دانش‌آموزان و حمایت ارزشمند خیرین برای شاداب‌سازی و بهسازی مدارس استفاده می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه در چهارمین سال اجرای این طرح هستیم، ادامه داد: در دو سال اخیر، گروه‌های جهادی با قدرت وارد عمل شده‌اند و فرهنگ خوبی شکل گرفته است. اکنون در هر مدرسه‌ای که حضور پیدا می‌کنیم، دانش‌آموزان همان مدرسه با نشاط و همکاری بالا مشارکت می‌کنند. در این راستا تاکنون بیش از 50 مدرسه در استان البرز رنگ‌آمیزی شده است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان البرز با اشاره به نقش‌آفرینی دانش آموزان در زمینه احداث و تعمیر سرویس‌های بهداشتی مدارس و با بیان اینکه چندین سرویس نیز آماده افتتاح و بهره‌برداری است، اذعان داشت: در سال گذشته، در طرح شهید عجمیان، بیش از 300 مدرسه بازسازی و رنگ‌آمیزی شد.

فلاحتکار خاطرنشان کرد: با توجه به کمبود فضای آموزشی در استان، بسیاری از مدارسی که ظرفیت 200 دانش‌آموز دارند، بیش از یک هزار دانش‌آموز از آن‌ها استفاده می‌کنند، به همین دلیل، هر سال نیاز است مدارس را بهسازی و شاداب‌سازی کنیم. وظیفه ما فراهم کردن بستر و فضایی مناسب و باکیفیت برای استفاده دانش آموزان است.

وی با تأکید بر اینکه هدف ما این است که نسلی جوان و انقلابی و با تربیت مبتنی بر مکتب حاج قاسم پرورش یابد و در مسیر شهید عجمیان گام برداریم، بیان داشت: امسال در قالب طرح شهید عجمیان، بیش از 2 هزار و 500 کلاس درس توسط گروه‌های جهادی و توان بسیجیان استان البرز، رنگ‌آمیزی و بازسازی خواهد شد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان البرز اظهار داشت: امسال برنامه ما این است که از تجربه سال گذشته استفاده کنیم و ظرفیت دانش آموزان و اولیا را به کار بگیریم. وقتی اولیا در کنار دانش‌آموزان در رنگ‌آمیزی کلاس‌ها و مدارس مشارکت می‌کنند، کار بسیار باکیفیت انجام می‌شود.

فلاحتکار خاطرنشان کرد: در این صورت به صورت هم‌زمان فرهنگ نگهداری و مراقبت از فضاهای آموزشی در همان سال در میان دانش‌آموزان و اولیا شکل می‌گیرد که ادامه این روند، فرهنگ‌سازی خوبی را رقم می‌زند. در راستای اهداف مقدس انقلاب اسلامی و تحت توجهات مقام معظم رهبری، هدف ما تربیت نسلی آماده برای خدمت به امام زمان (عج) است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها