به مناسبت هفته دولت پروژه‌های عمرانی و خدماتی در روستا‌های سنندج افتتاح شدند

به مناسبت هفته دولت، با حضور فرماندار سنندج و جمعی از مسئولان استانی و محلی، کارگاه پرورش قارچ در روستای خیاره و پروژه آسفالت معابر روستای باباریز به بهره‌برداری رسید،
کد خبر: ۷۷۲۸۵۲
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۶ - 25August 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، هفته دولت فرصتی برای مرور دستاورد‌های عمرانی و خدماتی دولت در سطح کشور و به‌ویژه در مناطق روستایی و محروم است، در همین راستا شهرستان سنندج نیز در این ایام شاهد افتتاح پروژه‌های متنوعی در حوزه‌های تولیدی و زیرساختی بود که علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی گامی مهم در جهت توسعه پایدار روستایی محسوب می‌شود.
 
به مناسبت هفته دولت پروژه‌های عمرانی و خدماتی در روستا‌های سنندج افتتاح شدند
 
 به مناسبت هفته دولت کارگاه پرورش قارچ در روستای خیاره از توابع شهرستان سنندج با حضور «غریب سجادی» فرماندار سنندج، مدیرکل جهاد کشاورزی استان کردستان و جمعی از مسئولان محلی افتتاح شد.
 
این کارگاه با ظرفیت تولید سالانه ۱۵۰ تن قارچ راه‌اندازی شده و زمینه اشتغال مستقیم برای ۲۰ نفر از جوانان روستا را فراهم کرده است، برای اجرای این طرح بیش از ۱۷ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی انجام گرفته است.
 
فرماندار سنندج در این مراسم با تاکید بر اهمیت حمایت از طرح‌های کارآفرینی روستایی اظهار داشت: سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در کنار پشتیبانی دولت می‌تواند موتور محرک توسعه و اشتغال پایدار در مناطق روستایی باشد، راه‌اندازی این کارگاه نمونه‌ای موفق از بهره‌گیری ظرفیت‌های بومی در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی است که علاوه بر ایجاد اشتغال، ارزش افزوده مناسبی برای منطقه به همراه دارد.
 
همچنین به مناسبت هفته دولت آیین بهره‌برداری از پروژه آسفالت معابر روستای باباریز نیز با حضور فرماندار سنندج مدیرکل بنیاد مسکن استان کردستان و جمعی از مسئولان برگزار شد.
 
این پروژه شامل ۶ هزار مترمربع آسفالت معابر روستا است که توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان سنندج و از محل اعتبارات قیر سال ۱۴۰۳ با هزینه‌ای بالغ بر یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان اجرا شد، علاوه بر آن دهیاری باباریز نیز در بخش آماده‌سازی و زیرسازی با صرف یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان مشارکت داشته است.
 
«غریب سجادی» فرماندار سنندج در این مراسم گفت: خدمت‌رسانی به روستا‌ها یکی از اولویت‌های مهم دولت است و اجرای طرح‌های زیربنایی همچون آسفالت معابر می‌تواند نقش مؤثری در توسعه روستایی، تسهیل تردد و افزایش رفاه مردم ایفا کند.
 
وی با قدردانی از همکاری بنیاد مسکن و دهیاری افزود: امیدواریم با تداوم این روند شاهد توسعه همه‌جانبه روستا‌ها و ارتقای کیفیت زندگی روستاییان باشیم.
 
این پروژه شامل بهسازی و آسفالت ۴ کیلومتر مسیر روستایی است که در آن بیش از ۴۵۰۰ تن آسفالت به‌کار رفته و عملیات به‌صورت دو لایه آسفالت، خط‌کشی استاندارد، ایجاد شانه خاکی و نصب تابلو‌ها و علائم ایمنی تکمیل شده است.
 
برای اجرای این طرح بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده که نقش مهمی در بهبود دسترسی، تسهیل تردد و توسعه خدمات به روستاییان خواهد داشت.
 
این پروژه نیز به عنوان بخشی از برنامه‌های عمرانی دولت در هفته دولت به بهره‌برداری رسیده و می‌تواند ضمن ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل روستایی، زمینه‌ساز افزایش رفاه اجتماعی و توسعه اقتصادی منطقه باشد
 
در ادامه بازدید‌ها و همزمان با آغاز هفته دولت ۱۴۰۴ نخستین برنامه بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و اجتماعی استان کردستان با واگذاری یک واحد مسکونی به مددجویان کمیته امداد در روستای قلیان بخش مرکزی سنندج انجام شد.
 
این اقدام بخشی از طرح‌های حمایتی دولت برای رفع مشکلات مسکن محرومان و خانواده‌های نیازمند در مناطق روستایی است و با هدف افزایش رفاه اجتماعی و کاهش نابرابری‌های منطقه‌ای اجرا شده است.
 
فرماندار سنندج در این مراسم با اشاره به اهمیت حمایت از اقشار آسیب‌پذیر گفت: تلاش می‌کنیم با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری نهاد‌های حمایتی، زمینه بهره‌مندی همه اقشار محروم از خدمات و امکانات دولت فراهم شود.
 
واگذاری این واحد مسکونی نمادی از توجه دولت به نیاز‌های اساسی مردم و تعهد به ارتقای کیفیت زندگی در مناطق محروم محسوب می‌شود و همزمان با دیگر پروژه‌های هفته دولت، پیام‌آور توسعه متوازن و پایدار در سطح استان کردستان است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار