کارکنان صدا و سیما سربازان جنگ رسانه‌ای هستند

مدیر کل صدا و سیمای استان مازندران با بیان اینکه کارکنان صدا و سیما سربازان جنگ رسانه‌ای هستند، گفت: کار در این مجموعه جهاد در جبهه مقاومت به شمار می‌آید.
کد خبر: ۷۷۳۳۵۰
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۷ - 27August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس در مازندران، «داوود سروش» مدیر کل صدا و سیمای استان مازندران امروز در جلسه با «سرهنگ پاسدار محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان با بیان اینکه کارکنان صدا و سیما سربازان جنگ رسانه‌ای هستند، اظهار داشت: کار در این سنگر در ادامه جهاد در جبهه مقاومت به شمار می‌آید.

کارکنان صدا و سیما سربازان جنگ رسانه‌ای هستند

وی از هوش مصنوعی در صدا و سیما به عنوان راهکاری در تولید و ارائه برنامه‌های مخاطب‌پسند و نوآورانه با محوریت جنگ تحمیلی ۱۲ روزه یاد کرد و با اشاره به در پیش بودن هفته دفاع مقدس، برپایی جشنواره‌ها، همایش‌ها، میزگرد و گردهمایی با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران دفاع مقدس را نوعی جهاد تبیین برای نسل امروز جامعه برشمرد. 

سروش با بیان اینکه تولیدات سرمایه‌ای در جنگ رسانه‌ای نقش مهمی در مقابله با امپراطوری رسانه‌ای دشمن و خنثی‌سازی ادعا‌های آنها دارد، گفت: امروز باید در حوزه فضای مجازی و رسانه در جنگ رسانه‌ای دشمن پیشتاز باشیم. هوش مصنوعی در این زمینه نقش مؤثری دارد و با تولید محتوا‌های هدفمند، در تغییر و تحریف واقعیت‌ها تأثیرگذار خواهد بود.

مدیر کل صدا و سیمای استان مازندران، همچنین آموزش و انتقال تجربیات از طریق نشست‌های تحلیلی با موضوع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و با هدف القای دانش کافی به اهالی رسانه را در جنگ رسانه‌ای مورد تاکید قرار داد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار