فرمانده انتظامی کردستان از کشف ۴۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در دهگلان خبر داد

فرمانده انتظامی استان کردستان از کشف ۴۰ دستگاه ماینر غیرمجاز به ارزش ۴۰ میلیارد ریال از یک واحد تولیدی در شهرستان دهگلان خبر داد.
کد خبر: ۷۷۳۳۷۴
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۸ - 27August 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، سردار «یحیی الهی» فرمانده انتظامی استان کردستان، اظهار کرد: ماموران پاسگاه انتظامی "قروچای" شهرستان دهگلان با اقدامات اطلاعاتی، سرنخ‌هایی از فعالیت غیرمجاز یکی از واحد‌های تولیدی این شهرستان در زمینه استخراج غیرقانونی رمز ارز دیجیتالی بدست آوردند.
 
فرمانده انتظامی کردستان از کشف ۴۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در دهگلان خبر داد
 
وی افزود: ماموران با هماهنگی قضائی لازم به این واحد تولیدی اعزام و در بازرسی از آن ۴۰ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف و یک نفر را در این خصوص دستگیر کردند.
 
فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه ارزش ماینر‌های کشف شده بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: متهم با تشکیل پرونده مقدماتی در اختیار مراجع قضائی قرار گرفت.
 
وی همچنین از دستگیری سارق موتور سیکلت و تجهیزات کشاورزی با اعتراف به ۱۹ فقره سرقت در شهرستان قروه خبر داد.
 
الهی توضیح داد: برابر وقوع چندین فقره سرقت موتور سیکلت و تجهیزات کشاورزی در شهرستان قروه و ایجاد نارضایتی عمومی در این خصوص، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
 
وی عنوان کرد: ماموران با اقدامات تخصصی و بررسی آثار باقیمانده از جرم در محل وقوع سرقت، موفق به شناسایی هویت سارق و مخفیگاه او شدند.
 
فرمانده انتظامی استان کردستان با اشاره به اینکه، در بازرسی از مخفیگاه متهم ۳ دستگاه موتور سیکلت و تعدادی از تجهیزات کشاورزی سرقتی کشف شد، خاطر نشان کرد: متهم در تحقیقات پلیسی به ۱۹ فقره سرقت در شهرستان قروه اعتراف کرده و با تشکیل پرونده در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار