تجدید پیمان کارکنان کمیته امداد امام (ره) با آرمان‌های شهدا

کارکنان کمیته امداد استان یزد به مناسبت هفته دولت طی مراسمی در باغ موزه دفاع مقدس کرد هم آمدند و با ادای احترام به شهید گمنام، مرقد مطهر شهید را غبارروبی کردند. همچنین شرکت کنندگان در این محل در نشستی بصیرتی بر ادامه راه پرافتخار شهدا در مسیر خدمت‌رسانی به محرومان سوگند یاد کردند.
کد خبر: ۷۷۳۴۷۰
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۷ - 28August 2025

 به گزارش دفاع‌پرس از یزد؛ در این دیدار صمیمانه، دکتر مبشری، ضمن ابراز تسلیت و همدردی، از مقام شامخ شهید بافتی‌زاده تجلیل کرد.

 به گزارش دفاع‌پرس از یزد؛ در این دیدار صمیمانه، دکتر مبشری، ضمن ابراز تسلیت و همدردی، از مقام شامخ شهید بافتی‌زاده تجلیل کرد.

وی با اشاره به روحیه ایثارگرانه این شهید گفت: شهید بافتی‌زاده نمونه‌ای بارز از فداکاری در دو جبهه بود؛ هم در دفاع از امنیت کشور جان خود را فدا کرد و هم با دستگیری از نیازمندان، معنای واقعی انسانیت را به نمایش گذاشت.

خانواده شهید نیز در این دیدار، به بیان خاطراتی از سجایای اخلاقی و ارادت شهید به کمک به محرومان و ایتام پرداختند.

همسر شهید اظهار داشت: حمیدرضا همیشه دغدغه نیازمندان را داشت و تلاش می‌کرد در حد توان خود به آنها کمک کند. او معتقد بود که کمک به دیگران، برکت زندگی است.

ایشان افزود: ما بعد از شهادتش بود که با دیدن فیش حقوقی، تازه متوجه شدیم او سال‌ها ماهیانه به صورت ثابت به ایتام کمک می‌کرده است. این بخشندگی پنهانی او باعث شد بیش از پیش به وجودش افتخار کنیم که حتی در سخت‌ترین شرایط، دست نیازمندان را رها نکرده بود.

فرزند شهید بافتی‌زاده، از ارادت پدر شهیدش به خاندان اهل بیت (ع) گفت: ایشان هر ساله با وسواس خاصی، مراسم روضه حضرت امام حسن مجتبی (ع) را در منزل برگزار می‌کرد. امسال هم، با شور و حالی وصف‌ناپذیر، خودش تمام وسایل و مقدمات روضه را از پیش آماده کرده بود، اما افسوس که خودش به این مراسم نرسید.

وی ادامه داد: چهلمین روز شهادت پدرم مصادف شده با سالروز شهادت آقا امام حسن (ع)، انگار امام معصوم (ع) خودش او را برای روز شهادتش انتخاب کرده بود. گویی پدر شهیدم می‌خواست روضه‌اش را به گونه‌ای دیگر، در کنار صاحب روضه کامل کند.

مادر شهید نیز از سجایای اخلاقی فرزندش گفت: خوش خلقی و مهربانی از بارزترین خصوصیات حمیدرضا بود.

مدیرکل کمیته امداد یزد در پایان بر ادامه راه شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و نیکوکاری در جامعه تأکید ورزید و افزود: تلاش می‌کنیم تا با الگوبرداری از بزرگانی، چون شهید بافتی‌زاده، خدمات کمیته امداد را بیش از پیش گسترش دهیم و مرهمی بر آلام نیازمندان باشیم.

/انتهای پیام

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار