جنگ ۱۲ روزه ضرورت تغییر در رویکردهای دفاعی را نشان داد

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان گفت: جنگ ۱۲ روزه به ما آموخت که در برخی عرصه‌های دفاعی نیازمند بازنگری و تغییر سریع هستیم.
کد خبر: ۷۷۴۸۸۵
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸ - 03September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، آیت‌الله «حبیب‌الله شعبانی» نماینده ولی‌فقیه در استان همدان امروز (چهارشنبه) در آیین بزرگداشت روز پدافند هوایی، با اشاره به مجاهدت‌های نیروهای مسلح، اظهار داشت: امروز فرصتی است تا از ایثارگری‌های رزمندگان در دوران جنگ ۱۲ روزه تقدیر شود.

جنگ ۱۲ روزه ضرورت تغییر در رویکردهای دفاعی را نشان داد

وی با تأکید بر اینکه اسلام دین جنگ نیست و هیچ‌گاه دعوت به درگیری نمی‌کند، افزود: گاهی با دشمنانی روبه‌رو می‌شویم که اهل مذاکره و منطق نیستند و تنها به دنبال تسلیم شدن طرف مقابل هستند. در چنین شرایطی قرآن توصیه کرده است که باید در برابر دشمنان بی‌منطق ایستادگی کرد.

آیت‌الله شعبانی ادامه داد: جنگ ۱۲ روزه به ما آموخت که در برخی عرصه‌های دفاعی نیازمند بازنگری و تغییر سریع هستیم. امروز طبق تأکیدات رهبر معظم انقلاب، باید در حوزه تکنولوژی قوی ظاهر شویم، چرا که کشورهایی با خلاقیت و پیشرفت بیشتر در این حوزه، موفق‌تر خواهند بود.

وی با اشاره به دستاوردهای جوانان ایرانی تصریح کرد: موشک‌های ساخت داخل در اوج تحریم‌ها به دست نیروهای خلاق این سرزمین تولید شد و این نشان می‌دهد که اتکا به توان داخلی می‌تواند راهگشا باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان هدف اصلی دشمنان را تنها ایران ندانست و خاطرنشان کرد: قدرت‌های سلطه‌گر نمی‌خواهند هیچ کشوری در غرب آسیا از آنها قوی‌تر باشد. در طول تاریخ پنج هزار ساله ایران نیز ملت ما هیچ‌گاه زیر بار زور نرفته است. دشمن تفاوتی میان افراد قائل نیست، بلکه صرفاً ایرانی بودن را دلیلی برای دشمنی می‌داند.

وی با اشاره به اهمیت انسجام اجتماعی تأکید کرد: امروز منافع همه مردم به هم گره خورده است و نباید اجازه دهیم تاریخ در مورد نسل کنونی قضاوت کند که کوتاهی کردیم. اصل بر حفظ کشور و آینده فرزندانمان است.

آیت‌الله شعبانی در پایان متذکر شد: برای ارزیابی پیروزی در هر نبرد، باید دید کدام ملت در افکار عمومی دنیا عزت و آبرو یافته است. امروز نیز نقش نیروهای مسلح در تأمین امنیت کشور به‌خوبی برای همگان روشن است.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار