اتحاد اقوام در جنگ اخیر تمام نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای و ارشد نظامی نزاجا در جنوب غرب کشور گفت: اتحاد ملت در جنگ اخیر محصول غیرت اقوام مرزدار ایران و میهن دوستی همه اقشار به خاک مقدس کشور بود که با ایمان و اعتقاد مردم گره خورد و نقشه دشمنان را نقش بر آب کرد.
کد خبر: ۷۷۵۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱ - 04September 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، دیدار بزرگان و منتخب اقوام خوزستان با امیر سرتیپ دوم ستاد «حسین محمدشفیعی» فرمانده قرارگاه منطقه‌ای و ارشد نظامی نزاجا در جنوب غرب کشور امروز در اهواز برگزار شد.
اتحاد اقوام در جنگ اخیر تمام نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد
 
 در این دیدار که با شعر خوانی، رجز خوانی و تجدید عهد و پیمان سران اقوام با نیرو‌های مسلح همراه بود، حاضرین بر پشتیبانی و همراهی همه جانبه از نیرو‌های مسلح و ارتش مقتدر تاکید کردند.
 
 امیر محمدشفیعی در این نشست ضمن تبریک هفته وحدت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ارتش و اقوام خوزستان اظهار داشت: در دفاع مقدس ۸ ساله صدام با ۳۷ کشور دنیا روی شکست ایران حساب باز کرده بودند و تنها همبستگی و اتحاد مردم را محاسبه نکردند و همچنین نتانیاهوی ملعون هم در جنگ ۱۲ روزه این اشتباه را مرتکب شد و اتحاد ملت ایران را نادیده گرفت.
 
وی افزود: اتحاد ملت در جنگ اخیر محصول غیرت اقوام مرزدار ایران و میهن دوستی همه اقشار به خاک مقدس کشور بود که با ایمان و اعتقاد مردم گره خورد و نقشه دشمنان را نقش بر آب کرد.
 
در پایان این دیدار صمیمی، بزرگان اقوام و عشایر خوزستان اعم از بختیاری، بهمئی، لر، بهبهانی، دزفولی، شوشتری، ترک، کرد و عرب با نطق‌های حماسی خود بر پیوند ناگسستنی اقوام استان با نیرو‌های مسلح و ارتش قهرمان تاکید کردند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار