آیین معارفه مسئول بسیج کارگری استان مرکزی

آیین معارفه مسئول بسیج کارگری استان مرکزی با حضور فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی و مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان در اراک برگزار شد.
کد خبر: ۷۷۵۷۴۲
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷ - 07September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، آیین معارفه مسئول بسیج کارگری استان مرکزی با حضور فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی و مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان در اراک برگزار شد.

آیین معارفه مسئول بسیج کارگری استان مرکزی

سردار مرتضی عمومهدی، فرمانده سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی در این آیین که در اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان برگزار شد، با تأکید بر اهمیت کار و تولید در جامعه اسلامی اظهار داشت: کار و مسائل مرتبط با آن باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: نگاه غربی‌ها به کارگر صرفاً ابزاری است، در حالی‌که نگاه پیامبر اسلام(ص) و مکتب اسلامی به کارگر نگاهی انسان‌دوستانه است که برای کارگر قداست و شأن ویژه قائل می‌شود.

سردار عمومهدی تصریح کرد: در جامعه ما ارزش کار به واسطه جایگاه کارگر معنا پیدا می‌کند و توجه به این اصل می‌تواند مسیر تعالی جامعه را هموارتر سازد.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به فلسفه راه‌اندازی بسیج کارگری اظهار داشت: بسیج کارگری با هدف بهره‌گیری از ظرفیت کارگران در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی ایجاد شد و انتخاب کارگران داوطلب برای دفاع از انقلاب و میهن نیز در همین راستا صورت گرفت. در جریان دفاع مقدس نیز شمار زیادی از کارگران به فیض شهادت نائل آمدند.

در ادامه این مراسم، مختار احمدی، مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به ظرفیت‌های کارگری استان گفت: حدود ۲۳ هزار کارگاه دارای کد تأمین اجتماعی و ۸۰۰ کارگاه بالای ۵۰ نفر در استان مرکزی فعال هستند که این موضوع اهمیت سازمان بسیج کارگری را دوچندان می‌کند.

وی افزود: ۴۵ درصد اشتغال استان مرکزی در حوزه صنعت، ۱۲ درصد در بخش کشاورزی و مابقی در بخش خدمات قرار دارد. اگر روحیه بسیجی در محیط‌های کار و کارخانه‌ها تقویت شود، قطعاً تنش‌های کارگری کاهش یافته و صلح و همدلی افزایش خواهد یافت.

در پایان این مراسم، «عبدی» به عنوان مسئول بسیج کارگری استان مرکزی معرفی و منصوب شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار