جانشین فرمانده سپاه دیر خبر داد؛

برگزاری بیش از ۱۰۰ برنامه هفته دفاع مقدس در شهرستان دیر

سرهنگ پاسدار «پولادی» گفت: برنامه‌های هفته دفاع مقدس با نگاه ویژه به جهاد تبیین در تشریح دستاورد‌های دفاع مقدس و مقاومت برگزار می‌شود.
کد خبر: ۷۷۵۸۶۰
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۱ - 07September 2025
به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، «سرهنگ عبدالکریم پولادی‌فر» جانشین فرمانده سپاه شهرستان دیر صبح امروز در نشست شورای فرهنگ عمومی، با اشاره به شعار امسال هفته دفاع مقدس «ما فاتحان قله‌ایم»، اظهار داشت: برنامه‌های هفته دفاع مقدس با نگاه ویژه به جهاد تبیین در تشریح دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت برگزار می‌شود.
برگزاری بیش از ۱۰۰ برنامه هفته دفاع مقدس در شهرستان دیر
وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ عنوان برنامه هفته دفاع مقدس در سطح حوزه ها و پایگاه‌های بسیج شهرستان دیر برگزار می شود افزود: دیدار و تکریم خانواده شهدا در قالب «یادواره خانگی شهدا»، تجلیل از آزادگان، جانبازان، پیشکسوتان و رزمندگان دوران دفاع مقدس، برگزاری شب شعر و خاطره دفاع مقدس، غبارروبی مزار شهدا و اعزام راویان به مدارس، مساجد، دانشگاه‌ها و مراکز مختلف برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده است.
 
پولادی‌فر با بیان اینکه امسال شهید طالب ابراهیمی از شهرستان دیر شهید شاخص دانش‌آموزی کشور است، عنوان کرد: برنامه‌های هفته دفاع مقدس با محوریت معرفی شهدای شاخص استان و اقشار مختلف بسیج و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه برگزار خواهد شد.
 
وی از بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله در هفته دفاع مقدس خبر داد و گفت: برپایی میز خدمت، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی، تجلیل از سربازان وظیفه، تهیه و توزیع بسته‌های آموزشی و برگزاری کلاس‌های درسی توسط گروه‌های جهادی و اعزام این گروه‌ها برای آماده‌سازی مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید از دیگر برنامه‌ها است.
 
جانشین فرمانده سپاه شهرستان دیر خواستار فضاسازی متناسب با ایام دفاع مقدس در سطح ادارات شد و ابراز کرد: دبیرخانه ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس در شهرستان دیر راه‌اندازی شده و فعالیت خود را شروع کرده است.
 
پولادی‌فر همچنین با اشاره به استقبال از پیشنهادات برای کیفیت‌بخشی به برنامه‌های هفته دفاع مقدس تاکید کرد: سپاه آماده همکاری با سایر دستگاه‌ها در این زمینه است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار