آجرلو: تعامل در مدیریت شهری کلید موفقیت شهر اراک است

رئیس کمیسیون اقتصادی املاک سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: تعامل در مدیریت شهری به معنای هماهنگی، همکاری و ارتباط مؤثر میان شهرداری و سایر نهاد‌های خدمات‌رسان و تصمیم‌گیرنده از جمله استانداری، فرمانداری، شرکت‌های آب، برق، گاز، مخابرات و دیگر دستگاه‌های اجرایی است.
کد خبر: ۷۷۶۹۵۱
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱ - 13September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک، حامد آجرلو رئیس کمیسیون اقتصادی املاک سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی کلانشهر اراک طی سخنانی اظهار داشت : تعامل در مدیریت شهری به معنای هماهنگی، همکاری و ارتباط مؤثر میان شهرداری و سایر نهادهای خدمات‌رسان و تصمیم‌گیرنده از جمله استانداری، فرمانداری، شرکت‌های آب، برق، گاز، مخابرات و دیگر دستگاه‌های اجرایی است.

آجرلو: تعامل در مدیریت شهری کلید موفقیت شهر اراک است

وی افزود: شهرداری به‌عنوان بازوی اجرایی مدیریت شهری، نقش مهمی در ارائه خدمات عمومی ایفا می‌کند، اما موفقیت و پویایی یک شهر تنها به عملکرد شهرداری محدود نمی‌شود؛ بلکه نیازمند هم‌افزایی و مشارکت فعال سایر نهادهاست.

رئیس کمیسیون اقتصادی املاک سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: در شهر اراک، کیفیت تعامل میان شورای اسلامی شهر، شهرداری و دستگاه‌های اجرایی، تعیین‌کننده مسیر توسعه و رفاه شهروندان است.

آجرلو عنوان کرد: شورا به‌عنوان پارلمان محلی، وظیفه سیاست‌گذاری و نظارت را بر عهده دارد و حضور مؤثر مدیران دستگاه‌های اجرایی در جلسات شورا، زمینه‌ساز تصمیم‌گیری‌های دقیق‌تر و اجرای بهتر مصوبات است.

وی تصریح کرد: در این راستا، جای دارد از مدیرانی که با شورا تعامل سازنده دارند و با حضور مستمر و مؤثر خود در جلسات، به ارتقای سطح مدیریت شهری کمک می‌کنند، صمیمانه تقدیر و تشکر کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی املاک سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی کلانشهر اراک بیان داشت: در مقابل، لازم است از برخی مدیران که گاهاً در جلسات پارلمان شهری غایب هستند، گله‌مند باشیم؛ چرا که عدم حضور آنان موجب خلل در روند تصمیم‌گیری و کاهش هماهنگی میان نهادها می‌شود.

آجرلو خاطرنشان کرد: در نهایت، باید گفت که تعامل مؤثر، نه‌تنها ضامن توسعه پایدار شهری است، بلکه اعتماد عمومی را نیز تقویت می‌کند. امید است با ارتقای سطح همکاری‌ها، شاهد شکوفایی بیشتر شهر اراک باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار