سرلشکر موار پرز: نمایشگاه بین المللی کتاب صلح و دفاع با اهمیت است

دین وابستگان نظامی در ایران گفت: نمایشگاه بین المللی کتاب صلح و دفاع برای دیپلماسی دفاعی بویژه برای همه انسان‌های دنیا بسیار با اهمیت است.
کد خبر: ۷۷۷۶۰۲
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۹ - 15September 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، سرلشکر «هکتور مورا پرز»، دین(نماینده) وابستگان نظامی در ایران در آئین افتتاحیه هفتمین نمایشگاه بین المللی صلح و دفاع ضمن قدردانی از دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، اظهارداشت: این نمایشگاه یک فعالیت افتخار آمیز است که از اهمیت آموزشی و دانشگاهی بالایی در همکاری و ارتباط بین المللی برخوردار است.

سرلشکر موار پرز: نمایشگاه بین المللی کتاب صلح و دفاع با اهمیت است

وی افزود: این نمایشگاه برای ارائه تلاش‌ها و فداکاری‌های نویسندگانی است که تحقیقات فکری و علمی آنها به صورت استادانه ثبت و امکان تقویت و تحکیم هنر و علم نظامی، سیاسی اقتصادی، اجتماعی اداری و فناوری را فراهم و کاربرد صحیح آن را در زمینه دفاع و صلح تضمین می‌کند.

دین وابستگان نظامی در ایران در پایان برای کسانی که در رابطه با حفاظت، حاکمیت و استقلال دفاع و صلح مردم جهان فعالیت می‌کنند آرزوی موفقیت کرد.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار