‌کردستان آمادگی میزبانی مسابقات گلف منطقه‌ای و کشوری را دارد

رئیس هیأت گلف کردستان از آمادگی استان برای برگزاری مسابقات منطقه‌ای و کشوری در سال جاری خبر داد و بر توسعه زیرساخت‌ها و آموزش نیرو‌های توانمند در این رشته نوپا تأکید کرد.
کد خبر: ۷۷۷۹۶۴
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۷ - 16September 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، مجمع‌عمومی سالانه هیئت گلف کردستان پیش از ظهر امروز برگزار شد و اعضای هیئت رئیسه برای سال جدید انتخاب شدند؛ در این نشست برنامه‌های گذشته و اهداف سال جاری هیئت تشریح شد.
 
‌کردستان آمادگی میزبانی مسابقات گلف منطقه‌ای و کشوری را دارد
 
«فرهاد پرویزی» رئیس هیئت گلف استان، با اشاره به فعالیت‌های سال گذشته گفت: برگزاری مجمع انتخابات هیئت؛ جشنواره‌های فرهنگی و ورزشی؛ مسابقات گلف در سقز و بازدید از روند تأسیس باشگاه تخصصی گلف از جمله اقدامات کلیدی هیئت در سال گذشته بوده است؛ او افزود: افتتاح باشگاه گلف با حمایت بخش خصوصی؛ برگزاری مسابقات مینی گلف ویژه بازنشستگان و کارگاه‌های آموزشی مینی گلف برای دانش‌آموزان از دیگر اقدامات استان محسوب می‌شود.
 
وی به موفقیت ورزشکاران استان در مسابقات کشوری اشاره کرد و گفت: کسب دو مدال توسط بازنشستگان و انعقاد تفاهم‌نامه با خانه امید نشان‌دهنده ظرفیت بالای هیئت در پرورش استعداد‌های جدید است؛ رئیس هیئت گلف استان برنامه‌های سال جاری را تشریح کرد و افزود: میزبانی مسابقات منطقه‌ای و کشوری و راه‌اندازی باشگاه‌های گلف در شهرستان‌ها از اولویت‌های اصلی هیئت است.
 
پرویزی با تأکید بر نوپایی هیئت گلف استان اظهار کرد: حمایت مستمر اداره کل ورزش و جوانان برای توسعه این رشته ضروری است و اعضای هیئت باید در راستای ارتقای نظم و بهره‌وری فعالیت کنند؛ در این انتخابات، ژیلا کریمیان به‌عنوان نایب‌رئیس و نگین مظفری به‌عنوان عضو هیئت رئیسه هیئت گلف استان معرفی شدند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار