دشمن از پیشرفت های ایران خشمگین و عصبانی است

امام جمعه اصفهان با اشاره به توانمندی‌های نظام اسلامی، گفت: دشمن از پیشرفت های ایران خشمگین و عصبانی است.
کد خبر: ۷۷۸۴۱۳
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴ - 18September 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، آیت الله «سیدیوسف طباطبایی‌نژاد» نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان در گردهمائی ائمه جماعات شهرداری اصفهان با اشاره به اجرای طرح‌هایی مانند «هجرت» و «مدارس امین» در استان اصفهان، اظهار داشت: در قالب طرح هجرت حدود ۴۰۰ روحانی در روستاهای استان مستقر شده‌اند.

دشمن از پیشرفت های ایران خشمگین و عصبانی است

وی افزود: در طرح مدارس امین نیز بیش از هزار مدرسه تحت پوشش قرار گرفته‌اند که نتایج مثبتی در جذب نوجوانان و جوانان به برنامه‌های معنوی از جمله اعتکاف داشته است. 

آیت‌الله طباطبایی نژاد با استناد به آیات قرآن کریم، ویژگی‌های همراهان راستین پیامبر(ص) را برشمرد و افزود: خداوند در آیه 29 سوره فتح می فرماید؛ «مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ» این افراد در عین قاطعیت در برابر دشمنان، با یکدیگر با محبت و برادری رفتار می‌کنند و از ریا و تظاهر به دور هستند. 

وی افزود: اما در انجیل کسانی که همراه پیامبر هستند به گونه دیگری تشبیه شده اند و آنها مقام بالاتری دارند و آن این است که غیر از مواردی که در قبل گفته شد، مثل آنها مثل درختی است که سر از خاک بر آورده و با شدت رشد می کند «وَمَثَلُهُمْ فِي الْإِنْجِيلِ كَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَىٰ عَلَىٰ سُوقِهِ».

نماینده ولی فقیه دراستان اصفهان خاطر نشان کرد: یعنی روی ساق خود می ایستند و به هیچ کس تکیه ندارند و امت اسلام به غیر از این نمی تواند باشد، که البته ما از سرعت افتاده بودیم و حضرت امام(ره) بار دیگر این مسئله را زنده کرد و ما را بیدار نمود و با سرعت رشد کردیم. 

عضو خبرگان رهبری در ادامه به پیشرفت‌های کشور پس از انقلاب اشاره کرد و گفت: قبل از انقلاب تنها ۷ هزار مگاوات تولید برق داشتیم، اما امروز به ۹۰ هزار مگاوات رسیده‌ایم و البته عدالت اجتماعی ایجاب می‌کند که برق به همه روستاها برسد و همین امر سبب افزایش مصرف و ایجاد چالش در توازن شبکه شده است. 

عضو خبرگان رهبری با اشاره به حمله هوایی دشمن در جنگ ۱۲ روزه، افزود: دشمنان به دلیل رشد و خوداتکایی جمهوری اسلامی ایران دچار خشم و عصبانیت شده‌اند و می‌کوشند با ایجاد ناامنی اقتصادی و اجتماعی، مردم را علیه نظام تحریک کنند. 

وی اضافه کرد: قران کریم می فرماید:" يُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِيَغِيظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ »، این که رهبر معظم انقلاب می فرماید دشمن از ما عصبانی است، بر همین اساس است و از این که ما به این سرعت رشد می کنیم و به خود متکی هستیم و دست در برابر آنها دراز نمی کنیم، آنها را دچار غیظ می کند.  

آیت الله طباطبایی نژاد عنوان کرد: ایران در جنگ ۱۲ روزه ضربه سخت و بی‌سابقه‌ای به پایگاه‌های آمریکا وارد کرد و آنها را مجبور به درخواست آتش‌بس نمود و پذیرش آتش‌بس نیز بر اساس تعالیم قرآن و سیره ائمه(ع) بوده و به معنای تسلیم یا بیعت با دشمن نیست.. 

وی افزود: قرآن کریم در آیه ۶۱ سوره انفال می فرماید اگر دشمن درخواست صلح کرد، قبول کنید و در عین حال حتی اگر خواستند خدعه و خیانت کنند، خداوند با نصرت خود و مومنین کمک می کند و در ادامه این سوره و در آیه ۶۳ می فرماید؛ «وَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ» پیامبر بدان من بین قلوب مومنین الفت ایجاد کردم و اگر همه دنیا در اختیار تو باشد نمی توانی این الفت را ایجاد کنی. 

آیت الله طباطبایی نژاد اضافه کرد: در جنگ ۱۲ روزه نیز، پیر وجوان، همه با هم یکدست شدند و خداوند می فرماید من این الفت را ایجاد کردم، یعنی مومنین پراکنده را کنار هم قرار می دهد. 

امام جمعه اصفهان یادآور شد: در عین حال ما اجازه تخریب خانه ها و از بین بردن مردم عادی را نیز نداریم و در موشک هایی که زدیم تنها نقاط نظامی را هدف قرار دادیم. 

آیت الله طباطبایی نژاد با تأکید بر هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمن پس از صلح، تصریح کرد: دین اسلام برنامه و حساب و کتاب دقیقی دارد و فهم عمیق آن نیازمند تخصص و تعمق است. 

وی همچنین با اشاره به اهمیت حضور روحانیون در نهادهای مختلف از جمله شهرداری، از تلاش‌های انجام‌شده در استان اصفهان تقدیر کرد. 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار