ولایتی در جمع خبرنگاران:

تحویل سامانه اس۳۰۰ نشان‌دهنده همکاری‌های جدی ایران و روسیه است

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره سامانه موشکی اس۳۰۰ گفت: تحویل این سامانه نشان‌دهنده آن است که همکاری‌های ایران و روسیه جدی است.
کد خبر: ۷۸۲۴۰
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۱ - 17April 2016

تحویل سامانه اس۳۰۰ نشان‌دهنده همکاری‌های جدی ایران و روسیه است

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، وی درباره خط ترانزیت بین چابهار تا جمهوری آذربایجان، سنپترزبورگ و شمال روسیه گفت: مباحث خوبی در این خصوص صورت گرفته است.

ولایتی تصریح کرد: هند این آمادگی را دارد که در چابهار سرمایهگذاری کند و مقدمات خوبی نیز برای این امر فراهم شده است.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام توسعه همکاری دوجانبه و بینقارهای با هند را گام مهمی در جهت عملیاتی شدن نگاه جمهوری اسلامی و نگاه مقام معظم رهبری در نگاه به شرق دانست و گفت: هند یکی از مصادیق مهم و ارزشمند نگاه به شرق است.

وی در ادامه سخنان خود از سفر نخستوزیر هند به ایران خبر داد و گفت: انتظار میرود این سفر نقطه عطف بین دو کشور باشد.

 ولایتی درباره سامانه موشکی اس300 گفت: تحویل این سامانه نشاندهنده آن است که همکاریهای ایران و روسیه جدی است. 

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: همکاریهای ایران و روسیه در آغاز راه است، همکاری ما با روسیه درباره تحولات سوریه و مبارزه با تروریسم و جریان تکفیری بسیار مهم بوده است.

وی تصریح کرد: برای روابط ایران و روسیه آینده روشنی را پیشبینی میکنیم و همه این همکاریها کمک بسیاری در برقراری صلح و امنیت در این منطقه حساس میکند.

ولایتی به مذاکرات اخیر مقامات ایرانی با مقامات سعودی درباره مراسم حج اشاره کرد و گفت: دولت عربستان بهعنوان کشوری که باید امنیت را برای حجاج فراهم کند وظیفه دارد که نهایت امنیت را صرف نظر از ملیت آنها ایجاد کند.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: امیدواریم گفتگوهای دو طرف به نتایج مثبتی برسد تا حجاج ایرانی در کمال آرامش و احترام بتوانند این فریضه مهم را در موعد خود انجام دهند.

وی به سفر اخیر رئیسجمهور به ترکیه اشاره کرد و گفت: سفر آقای روحانی به ترکیه سفر مهمی بود. ایران و ترکیه دو کشور همسایه هستند که روابط طولانی چند هزار ساله با یکدیگر داشتند و همچنان این روابط وجود دارد، البته گاهی مشکلاتی بین این دو کشور پیش میآید، اما تدبیر 2 دولت موجب میشود این مشکلات حل شود.

ولایتی افزود: سفر آقای رئیسجمهور سفر بجایی بود و ایشان هم در اجلاس سازمان همکاریهای اسلامی شرکت کردند و هم دیدار 2جانبهای داشتند که البته بعضی از کشورها مانند عربستان سعی در ایجاد اختلال در این دیدار را داشتند.

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان گفت: آنچه مهم است همکاری بین کشورهای اسلامی بهمیزبانی کشور ترکیه بود، این میزبانی انگیزه مضاعفی بود تا رئیسجمهور به این سفر برود و در این سفر روابط دوجانبه از استحکام بیشتری برخوردار شد.

منبع:تسنیم

نظر شما
پربیننده ها