گودرزی: روند استیضاح وزیر کار و دیگر وزرا در مجلس پیگیری می‌شود

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با تشریح جزئیات روند استیضاح وزیر کار و دیگر وزرا گفت: پس از ارجاع استیضاح‌ها به هیئت‌رئیسه، برنامه‌ریزی دقیق و تدبیری شایسته برای بررسی آنها در نظر گرفته شده و تمام مراحل با رعایت مصالح نظام و منافع مردم انجام خواهد شد.
کد خبر: ۷۸۳۶۹۷
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴ - 07October 2025

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس، در جمع خبرنگاران با تشریح جزئیات روند استیضاح وزیر کار و دیگر وزرا اظهارداشت: پس از ارجاع استیضاح‌ها به هیئت‌رئیسه برنامه‌ریزی دقیق و تدبیری شایسته برای بررسی آنها در نظر گرفته شده و تمام مراحل با رعایت مصالح نظام و منافع مردم انجام خواهد شد؛ البته استیضاح وزیر کار ماه‌ها پیش آغاز شد، اما به دلیل مصالحی که در مسیر نمایندگان قرار گرفت به تعویق افتاد.

گودرزی: روند استیضاح وزیر کار و دیگر وزرا در مجلس پیگیری می‌شود

وی با بیان اینکه در آن مقطع استیضاح وزیر صنعت نیز در دستور کار مجلس بود، افزود: صلاح نبود هر دو استیضاح به‌صورت هم‌زمان مطرح شود. از سوی دیگر، برگزاری انتخابات داخلی هیئت‌رئیسه و شرایط ویژه کشور از جمله وضعیت جنگی اجازه نداد این موضوع در زمان مقرر دنبال شود.  

گودرزی ادامه داد: یکی از استیضاح‌ها برای وزیر کار بود که بنده شخصاً امضا‌ها را جمع‌آوری کردم البته با توجه به حفظ همبستگی و اتحاد مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی، تلاش کردیم فضایی رقم بزنیم که مشکلات بدون مقاومت و به شکل محکمه‌پسند پیگیری شود، اما با عدم حضور وزیر محترم در جلسه نهایتاً چاره‌ای جز ارجاع استیضاح به هیئت‌رئیسه نداشتیم.

وی با بیان اینکه استیضاح وزرای راه و شهرسازی، نیرو، کار و کشاورزی به هیئت رئیسه ارجاع شده است، تأکید کرد: پس از ارجاع میزان اختیار امضا کنندگان یکسان است و تفاوتی بین نفر اول و آخر وجود ندارد براین اساس تعداد دیگری از نمایندگان نیز امضا کردند و در هیئت‌رئیسه مطرح شد؛ هدف ما این است که با تدبیری شایسته و برنامه‌ریزی دقیق، چهار استیضاح مطرح شده به سامان برسد، به‌گونه‌ای که مصالح نظام، منافع مردم و قانون رعایت شود.

گودرزی ادامه داد: پس از ارجاع استیضاح‌ها به کمیسیون ذیربط، گزارش ظرف یک هفته به هیئت‌رئیسه ارائه می‌شود و در صورتی که حداقل ۱۰ امضا باقی بماند، استیضاح اعلام وصول می‌شود و وزیر مربوطه هم ۱۰ روز فرصت خواهد داشت تا در مجلس از خود دفاع کند.

وی گفت: وظیفه هیئت‌رئیسه تعیین تکلیف استیضاح‌ها است و چگونگی آن در جلسات هیئت‌رئیسه بررسی خواهد شد. تمام مراحل به نحوی برنامه‌ریزی می‌شود که هم مصالح نظام و هم منافع مردم رعایت شود.

انتهای پیام/381

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار