ظرفیت‌های حوزه علمیه خراسان در خدمت حل مسائل نظام و همکاری با دولت

مدیر حوزه علمیه خراسان، با اشاره به توانمندی‌های علمی، نخبگانی و اجرایی این حوزه، گفت: حوزه علمیه خراسان آماده است در حل مسائل کشور و همکاری تخصصی با دولت نقش‌آفرینی کند.
کد خبر: ۷۸۳۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۸ - 08October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «علی خیاط» مدیر حوزه علمیه خراسان در دیدار حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین «سید علی عماد»، مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت با اشاره به اهمیت مناسبات حوزه و دولت، اظهارداشت: ظرفیت نیروی انسانی فرزانه و نخبه این حوزه در بسیاری از تصمیم‌گیری‌های کلی در چارچوب مختلف نظام دخیل داده نشده است؛ اما آماده حضور در کارگروه‌ها و انجام وظایف محوله هستیم. به طور مثال، اعتبارزدایی از اسناد رسمی که به قانون تبدیل شده، توسط حوزه علمیه خراسان طراحی و تهیه شده است.

ظرفیت‌های حوزه علمیه خراسان در خدمت حل مسائل نظام و همکاری با دولت

وی با اشاره به بیش از ۳۹ هزار طلبه، استاد، پژوهشگر و مبلغ فعال این حوزه در بخش‌های مختلف، از نخبگان و رقابت‌های نخبگانی حوزه گفت: در واقع ظرفیت این حوزه می‌تواند در سطح کلان برنامه‌های کشور دخیل و استفاده شود.

مدیر حوزه علمیه خراسان با اشاره به طرح معراج که در زندان‌ها در حال اجراست و از ایده‌ها و اجرا‌های حوزویان خراسان می‌باشد، در استفاده از ظرفیت‌های تخصصی برای نقش‌آفرینی عملیاتی و طراحی در عرصه‌های گوناگون مورد نیاز دستگاه اجرایی اعلام آمادگی کرد.

حجت‌الاسلام خیاط در ادامه با اشاره به ظرفیت طلاب زباندان در عرصه بین‌الملل، تصریح کرد: در حوزه رسانه‌ای نیز جشنواره سلمان طراحی و برگزار شد؛ مجموعه طلاب رسانه‌ای این حوزه افرادی فعال و با میدان‌داری خوب هستند که به طور مثال در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه نقش‌آفرینی محتوایی ارزشمندی در اتاق عملیات حوزه داشتند.

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های فراوان در حوزه علمیه خراسان برای همکاری با دولت آماده هستیم.

مدیر حوزه علمیه خراسان با اشاره به اینکه در بحث تعامل روزافزون با دستگاه‌ها و نهادها، برخی از تفاهم نامه‌ها با تاکید اجرایی شدن حتمی آنها، انجام شده است، خاطرنشان کرد: صدا و سیما برنامه‌های زیادی را که توسط این حوزه تولید شده در سطح کشور پخش کرده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار