به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، سردار سرتیپ دوم پاسدار «مهدی ظفری» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان همدان، امروز (پنجشنبه) در نشست آموزشی هوش مصنوعی، با تأکید بر نقش نخبگان فناوری در میدانهای نوین جهاد، اظهار داشت: امروز عرصه جهاد، میدان علم و فناوری است و پیشگامان آن نخبگان هوش مصنوعیاند.
وی با بیان اینکه ایران در حوزه فرهنگ و ارزشهای معنوی از غنای کمنظیری برخوردار است، گفت: لحظهلحظه دوران دفاع مقدس سرشار از مفاهیم الهامبخش است که میتوان با بهرهگیری از زبان فناوری آنها را به نسل جدید منتقل کرد.
سردار ظفری با تأکید بر اینکه امنیت روانی جامعه در گرو عملیات روانی هوشمندانه است، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران از قدرت و ظرفیت بالایی برخوردار است، اما اگر از عرصه هوش و تولید محتوا غفلت کنیم، این توان به تهدید تبدیل خواهد شد.
مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس همدان با اشاره به اینکه آزادگی و کرامت انسانی بخشی از هویت ملی ایرانیان است، تصریح کرد: پاسداری از این سرمایه ارزشمند، نیازمند هوشیاری، بصیرت و اقدام آگاهانه است.
وی همچنین با تأکید بر ضرورت تولید محتوای فاخر در بستر فناوریهای نو، متذکر شد: حوزه هوش مصنوعی فرصتی ارزشمند برای تبیین و گسترش مفاهیم ملی، دینی و انقلابی است که باید به بهترین شکل از آن بهره گرفت.
گفتنی است، این نشست با هدف ایجاد پیوند میان دانش هوش مصنوعی و ارزشهای فرهنگی و دفاع مقدس برگزار شد و شرکتکنندگان به بررسی راهکارهای بهرهگیری از فناوریهای نو برای ترویج فرهنگ جهاد و مقاومت پرداختند.
انتهای پیام/