تجلیل از ۳۸ گروه و دستگاه برتر جهادی در جشنواره «نشان فردوس»

دبیر علمی جشنواره نشان فردوس از تجلیل از ۳۸ گروه و دستگاه برتر جهادی در اولین جشنواره «نشان فردوس» به منظور ترویج تفکر و نگاه جهادی خبر داد.
کد خبر: ۷۸۶۱۷۳
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳ - 18October 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، «چراغی»، دبیر علمی جشنواره نشان فردوس امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به فرایند انتخاب الگو‌های برتر جهادی از میان مدیرانی که به واسطه حلقه‌های میانی موفق به حل مسائل استان شده‌اند، اظهار داشت: در دور اول بررسی‌های جشنواره یک هزار و ۶۴۰ گروه جهادی و مردمی مورد ارزیابی قرار گرفتند.

تجلیل از ۳۸ گروه و دستگاه برتر جهادی در جشنواره «نشان فردوس»

وی با اشاره به بررسی فعالیت‌های ۴۵۴ دستگاه از ادارات و نهاد‌های دولتی و یک هزار و ۴۵۲ پایگاه، حوزه و رده‌های مقاومت بسیج مطرح کرد: مجموعاً ۳ هزار و ۵۴۶ دستگاه و گروه در این مرحله مورد ارزیابی قرار گرفتند. از میان این گروه‌ها و دستگاه‌ها، آثار دریافتی توسط تیم‌های داوری به صورت تخصصی و جداگانه بررسی شدند.

دبیر علمی جشنواره نشان فردوس ادامه داد: در پایان دور اول، ۲۴۰ گروه و دستگاه به دور دوم راه یافتند و در نهایت، ۳۸ دستگاه و گروه جهادی منتخب استان برای تجلیل و تقدیر مشخص شدند. اولین دوره جشنواره نشان فردوس در روز پنج‌شنبه یکم آبان‌ماه از ساعت ۱۵ الی ۱۷ در تالار شهیدان نژادفلاح کرج برگزار می‌شود.

چراغی عنوان کرد: در جشنواره «نشان فردوس»، تجلیل از برگزیدگان توسط مقامات کشوری و استانی صورت خواهد گرفت و تندیس جشنواره به ۳۸ نفر منتخب از گروه‌ها و دستگاه‌های جهادی استان البرز اهدا خواهد شد. علاوه بر این، هفت نفر از خانواده‌های معظم شهدای جهادگر استان نیز مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

وی مطرح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۱۳۴۷ در شهرستان فردوس خراسان جنوبی، زمانی که زلزله‌ای در این شهر رخ داده بود، اردوی جهادی را با محوریت خود و علمای وقت برگزار کردند و خدمات شایانی به مردم منطقه ارائه شد. این حرکت نقطه عطفی در شکل‌گیری حرکات جهادی بوده که تا به امروز ادامه یافته است.

دبیر علمی جشنواره نشان فردوس اذعان داشت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، در جشنواره «نشان فردوس» از دستگاه‌ها، گروه‌ها، پایگاه‌ها و تمام آحاد مردمی که دارای نگاه و فعالیت جهادی بوده‌اند، تقدیر و تجلیل خواهد شد. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای فرموده‌اند: کشور ما به سامان نمی‌رسد مگر با حرکت‌های جهادی.

چراغی بیان داشت: شاخصه‌های بررسی گروه‌های مردمی، ادارات و دستگاه‌ها و گروه‌های جهادی در این جشنواره متنوع و جامع بوده و این شاخصه‌ها مبتنی بر نگاهی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی نسبت به حرکت‌های جهادی و اقدامات مؤثر در پیشرفت کشور دارند و به صورت جزئی و عنوانی در چند محور بررسی شده است.

وی عنوان کرد: در حوزه گروه‌های مردمی و جهادی، شاخصه‌ها شامل استفاده از ظرفیت‌های مردمی و خیرین در شناسایی و حل مسائل مردم، اقدامات مبتکرانه و نوآورانه در خدمات‌رسانی، فعالیت‌های قرارگاهی و همکاری جمعی با سایر گروه‌های جهادی و مردمی، تعامل با ادارات و نهاد‌ها در ارائه خدمات و اقدامات روشگرانه و تبیینی بوده است.

چراغی خاطرنشان کرد: برای ارزیابی ادارات و دستگاه‌ها نیز شاخصه‌هایی مانند پاکدستی، فسادستیزی، سخت‌کوشی، حضور میدانی در فعالیت‌ها و اثرگذاری در روند خدمات‌رسانی ملاک ارزیابی قرار گرفته است. بر اساس این شاخصه‌ها و ارزیابی‌های تیم داوری، ۳۸ نفر و گروه منتخب از گروه‌های جهادی و دستگاه‌های برتر البرز تجلیل می‌شوند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار