ثبت‌نام ۱۳۳ زوج دانشجو در کرمانشاه برای ازدواج دانشجویی

دبیر ستاد ازدواج دانشجویی دانشگاه‌های استان کرمانشاه از ثبت‌نام ۱۳۳ زوج دانشجوی دانشگاه‌های کرمانشاه در طرح ملی همسفر تا بهشت خبر داد.
کد خبر: ۷۸۸۰۶۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷ - 26October 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، حجت الاسلام و المسلمین «حسن یعقوبی» دبیر ستاد ازدواج دانشجویی دانشگاه‌های استان کرمانشاه  امروز در نشست خبری با اشاره به اجرای بیست و هشتمین دوره ازدواج دانشجویی با عنوان طرح ملی همسفر تا بهشت در کشور، اظهار داشت: این طرح همزمان با سراسر کشور در کرمانشاه نیز برگزار شد که طی آن ۱۳۳ زوج دانشجو در آن ثبت نام کردند. 

ثبت‌نام ۱۳۳ زوج دانشجو در کرمانشاه برای ازدواج دانشجویی

دبیر ستاد ازدواج دانشجویی دانشگاه‌های استان کرمانشاه افزود: دانشجویانی که تاریخ عقد رسمی آنها از اول فروردین سال گذشته تا پایان مهر امسال بود، می‌توانستند در این طرح ثبت نام کنند. 

حجت الاسلام یعقوبی با بیان اینکه این طرح با هدف تشویق و ترغیب جوانان به ازدواج اجرایی شده، بیان کرد: در این طرح هر دو نفر یا یکی از زوجین باید دانشجو باشد. 

وی تاکید کرد: همه زوج‌هایی که در این طرح ثبت نام کرده‌اند، از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، از اول آبان تا پایان بهمن به صورت رایگان به مشهد مقدس اعزام خواهند شد. 

حجت الاسلام یعقوبی در ادامه گفت: مراسم جشنی را نیز تحت عنوان همسفر تا بهشت برای زوج‌های دانشجوی استان در دی ماه برگزار خواهیم کرد که در آن نیز هدایایی را برای آنها در نظر گرفته‌ایم.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار