ایمانی پور: حکمرانان آمریکایی وحشت خود را سانسور می‌کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین ایمانی‌پور تأکید کرد: حکمرانان آمریکایی در حال پنهان کردن و سانسور ترس خود نسبت به خیزش‌های عمومی در این کشور هستند.
کد خبر: ۷۸۸۰۹۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۷ - 26October 2025

به گزارش گروه فرهنگ دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدمهدی ایمانی‌پور» رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در پستی در شبکه ایکس با اشاره به خیزش گسترده اخیر ۱۸ اکتبر و تبعات داخلی آن در آمریکا نوشت: رسانه‌های آمریکایی همچنان در صدد مدیریت پیامد‌ها و تبعات تجمعات بی سابقه و گسترده ۱۸ اکتبر امسال با عنوان «نه به پادشاه» هستند.

ایمانی پور: حکمرانان آمریکایی وحشت خود را سانسور می‌کنند

وی در ادامه، می‌افزاید: صورت مسئله گویاست: جامعه آمریکا از تضاد‌ها و تعارضات بنیادین و زیرساختی رنج می‌برد و این مسئله در حال تسری از سطح پنهان به سطح آشکار است.

ایمانی‌پور تصریح می‌کند: بهتر است حکمرانان آمریکایی بیش از این ترس و وحشت خود از خیزش‌های عمومی در این کشور را کتمان نکنند!

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار