نخستین دوره توانمندسازی دبیران آمادگی دفاعی استان البرز آغاز شد
نخستین جلسه دوره توانمندسازی دبیران درس آمادگی دفاعی استان البرز با هدف بازآموزی مبانی علمی و ارتقای روشهای نوین تدریس، در سالن کانون امام علی (ع) برگزار شد.
به گزارش خبرنگار
دفاع پرس از البرز، نخستین جلسه از دوره توانمندسازی دبیران درس آمادگی دفاعی استان، با حضور دبیران متوسطه اول و دوم و با محوریت «بازآموزی مبانی علمی و روشهای نوین تدریس مفاهیم دفاعی» برگزار شد.
«فرزاد شعبانی»، مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز، در این جلسه اظهار داشت: که توانمندسازی دبیران برای ارتقای سطح کیفی آموزش دفاعی در مدارس یک ضرورت آموزشی و فرهنگی است و از همکاری نهادهای همکار در برگزاری دوره قدردانی کرد.
سردار «نادرادیبی»، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان البرز نیز با ابراز خرسندی از برگزاری این دوره، نقش فرهنگیان را در ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت بسیار مؤثر دانست و افزود: «درس آمادگی دفاعی فرصتی ارزشمند برای انتقال روحیه مقاومت، خودباوری و ولایتمداری به نسل انقلاب است.»
این دوره با مشارکت ادارهکل آموزش و پرورش استان البرز، سپاه امام حسن مجتبی(ع)، سازمان بسیج فرهنگیان و بسیج دانشآموزی استان البرز برگزار شده و به مدت چهار هفته ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/