اجرای طرح‌های نوین در دامداری‌ها موجب افزایش بهره‌وری تولید گوشت قرمز می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان: اجرای طرح‌های علمی و نوین در دامداری‌ها موجب افزایش بهره‌وری و بهبود کیفیت تولید گوشت قرمز می‌شود.
کد خبر: ۷۹۰۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۸ - 04November 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «سعدی نقشبندی» با اشاره به اهمیت توسعه فناوری‌های نوین در حوزه دامپروری گفت: در این راستا برنامه‌های علمی و آموزشی در زمینه مدیریت فحلی و افزایش تولید گوشت قرمز به‌صورت عملی و کاربردی برای دامداران استان در حال اجراست.
 
اجرای طرح‌های نوین در دامداری‌ها موجب افزایش بهره‌وری تولید گوشت قرمز می‌شود
 
وی افزود: از مهم‌ترین عوامل مؤثر در توسعه تولید گوشت قرمز میتوان به افزایش تعداد زایش‌ها، چندقلوزایی و بهبود فحلی در دام‌های سبک اشاره کرد که نقش بسزایی در حمایت از دامداران و تقویت تولید داخلی دارد.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اجرای طرح هم‌زمان‌سازی فحلی اظهار داشت: این طرح با هدف بهبود کیفیت تولید، کاهش دوره زایش و تولید بره‌های هم‌سن اجرا می‌شود که در نهایت منجر به مدیریت بهتر تغذیه و نگهداری بره‌ها و میش‌ها خواهد شد.
 
نقشبندی ادامه داد: از دیگر مزایای این طرح می‌توان افزایش نرخ بره‌زایی، امکان برنامه‌ریزی برای جفت‌گیری کنترل‌شده، تولید بره‌های هم‌سن برای پرواربندی و تأمین گوشت در دوره‌های کاهش عرضه نام برد.
 
وی تصریح کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان با اجرای این برنامه‌ها و ارائه آموزش‌های تخصصی به دامداران، تلاش میکند تا زمینه پایداری تولید، کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری اقتصادی در بخش دامپروری استان را فراهم کند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار