راهیابی ۴ تیم دانشجویی کرمانشاه به مرحله نهایی کرسی‌های آزاداندیشی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه از راهیابی چهار تیم دانشجویی از کرمانشاه به مرحله نهایی پنجمین رویداد ملی کرسی‌های آزاد اندیشی دانشگاه‌های کشور خبر داد.
کد خبر: ۷۹۱۳۹۷
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱ - 09November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «فریبرز یوسفوند» معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه امروز در نشست خبری با بیان اینکه مقدمات برگزاری مرحله استانی پنجمین رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه‌های کشور از اوخر سال گذشته در کرمانشاه آغاز شد، اظهار کرد: پس از اعلام فراخوان و ثبت‌نام تیم‌ها، در مجموع ۴۳۳ تیم از دانشگاه‌های مختلف استان برای شرکت در این رویداد ثبت‌نام کردند. 

راهیابی ۴ تیم دانشجویی کرمانشاه به مرحله نهایی کرسی‌های آزاداندیشی

وی افزود: رقابت‌های مرحله استانی این رویداد در شش محور فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، سلامت، هنر و معماری از اول اردیبهشت به مدت یک ماه در دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان متولی برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه با پایان مرحله استانی ۱۸ تیم به مرحله مجازی کشوری راه پیدا کردند، تصریح کرد: طی روزهای اخیر مرحله مجازی این رویداد نیز برگزار شد و از بین حدود یازده هزار تیم از سراسر کشور ۴۸ تیم به مرحله نهایی و حضوری رقابت‌ها راه پیدا کردند. 

یوسفوند با بیان اینکه در بین ۴۸ تیم راه یافته به مرحله نهایی چهار تیم از دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه حضور دارند، عنوان کرد: تیم‌های پرچم امید و کهربا در محور سلامت، تیم سایه روشن فکر در محور فرهنگی و تیم ره نو در محور اجتماعی از دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه به مرحله نهایی رویداد ملی کرسی‌های آزاد اندیشی دانشگاه‌های کشور راه پیدا کرده‌اند. 

وی افزود: مرحله نهایی این رقابت‌ها، از ۲۴ آبان به شکل حضوری آغاز می‌شود و تا ۲۸ آبان ادامه دارد. 

انتهای پیام

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار