مخالفت ارتش لبنان با درخواست «اسرائیل» برای خلع سلاح حزب‌الله

منابع آگاه از مخالفت ارتش لبنان با درخواست گستاخانه رژیم صهیونیستی در خصوص جنوب این کشور خبر دادند.
کد خبر: ۷۹۱۸۴۱
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰ - 11November 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، خبرگزاری رویترز به نقل از سه مسئول امنیتی لبنانی و ۲ مسئول صهیونیست گزارش داد که ارتش لبنان با درخواست گستاخانه رژیم صهیونیستی مبنی بر تفتیش خانه به خانه مناطق جنوبی این کشور برای پیدا کردن سلاح مخالفت کرده است.

مخالفت ارتش لبنان با درخواست «اسرائیل» برای خلع سلاح حزب‌الله

رژیم صهیونیستی طی هفته‌های گذشته از لبنان خواسته این اقدام را در راستای خلع سلاح حزب‌الله انجام دهد، اما ارتش این کشور تاکید کرده که چنین اقداماتی می‌تواند به آغاز درگیری‌های داخلی بیانجامد.

مسئولان لبنانی در گفت‌و‌گو با رویترز تاکید کردند که تل‌آویو از بیروت تفتیش خانه به خانه می‌خواهد، اما این اتفاق هرگز نخواهد افتاد.

با این وجود ارتش لبنان در راستای دیکته‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی مدعی شده که می‌تواند تا پایان سال جاری میلادی جنوب لبنان را خالی از سلاح حزب الله اعلام کند.

این در حالی است که حملات زمینی و هوایی رژیم صهیونیستی علیه لبنان با وجود اجرای آتش بس میان دو طرف همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار