قرآن کریم نور هدایت در ظلمت‌کده جدید جهان است

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به شرایط جهان امروز، به ویژه «دوران جاهلیت جدید» که تحت سلطه استکبار جهانی و شیاطین هم‌شکل انسان تعریف می‌شود، گفت: بشریت امروز، از لحاظ فرهنگی، اخلاقی و معیشتی، تحت ستم مستکبران قرار گرفته است.
کد خبر: ۷۹۲۲۹۸
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۳ - 12November 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام «داوود به‌نصر» مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان امروز، ۲۱ آبان‌ماه در اختتامیه بیست‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه بر جایگاه جاودانه کتاب آسمانی اسلام تأکید کرد و با استناد به آیات قرآن کریم، به پرسش اساسی درباره کاربرد قرآن پس از گذشت بیش از ۱۴۰۰ سال پاسخ داد.
 
قرآن کریم نور هدایت در ظلمت‌کده جدید جهان است
 
وی با اشاره به شرایط جهان امروز، به ویژه «دوران جاهلیت جدید» که تحت سلطه استکبار جهانی و شیاطین هم‌شکل انسان تعریف می‌شود، افزود: بشریت امروز، از لحاظ فرهنگی، اخلاقی و معیشتی، تحت ستم مستکبران قرار گرفته است. 
 
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، وقایع سهمگین دو سال اخیر در غزه و همچنین حوادث دلخراش اخیر در داخل کشور را مصداق بارز این ظلمت فراگیر دانست که حتی نسبت به زنان و کودکان نیز رحم روا نداشته است.
 
وی قرآن کریم را تنها روزنه نور در این ظلمتکده توصیف کرد و ادامه داد: آنچه در کلیپ‌های مردم غزه مشاهده می‌شد، تمسک آنها به قرآن و نماز بود؛ در حالی که کوچک‌ترین فشار‌های زندگی ما را از یاد خدا دور می‌کند. کسی که ایمان و باور به خدا در قلبش است، در تاریکی مطلق مانند یک کانتینر محبوس، کوچکترین روزنه نور را می‌گیرد و آن را نگه می‌دارد؛ این امر به لحاظ بیولوژیک و زیست طبیعی ما را زنده نگه می‌دارد، اما زیست معنوی و روحانی انسان نیازمند همان نور هدایت قرآن است.
 
حجت‌الاسلام به‌نصر تأکید کرد: نور قرآن یک منبع مستمر است و نباید زندگی ایمانی ما مختص به ایام جشنواره‌ها باشد؛ این نور باید به صورت روزانه مورد استفاده قرار گیرد. 
 
وی این دیدگاه که «قرائت بدون معرفت اثری ندارد» را وسوسه شیطان دانست و افزود: به اندازه تشنگی باید از دریای بیکران قرآن چشید. حتی کسی که سواد خواندن ندارد، همین که قرآن را مقابل خود می‌بیند، به اندازه وسع خود از آن بهره‌مند می‌شود؛ چراکه این نامه از سوی محبوب است و فرستنده آن اهمیت دارد.
 
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان به نقل از روایات، نجات در روز حشر، سایه در گرمای قیامت، و هدایت در گمراهی‌های زندگی را از ثمرات والای آموزش قرآن برشمرد و اظهار کرد: قرآن کتاب درسی است که شما را از شیطان حفظ می‌کند و در میزان اعمال، سبب رجحان (برتری) شما خواهد شد.
 
وی با تفکیک میان «تفسیر» که نیازمند مهارت علمی است و «تدبر» که در توان همگان است، تأکید کرد که هر فردی به اندازه وسع خود می‌تواند با استفاده از لغت‌نامه‌های مناسب، قرآن را بفهمد، آن را به قلبش بسپارد و در عمل پیاده کند.
 
حجت‌الاسلام به‌نصر در پایان ابراز امیدواری کرد که این اختتامیه، سرآغازی برای انس مستمر و روزانه با قرآن باشد و این کتاب راهنمای زندگی دنیوی و اخروی همه دانشگاهیان شود، چرا که حتی افراد غیرمسلمان نیز به دنبال این نور هدایت بوده‌اند و این نشان می‌دهد قرآن برای ابدیت و همه شئونات زندگی بشر کتابی زنده است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار