ظرفیت‌های منطقه‌ای و اهمیت تقوا رمز عزت امروز کشور است

امام جمعه سنقر و کلیایی در خطبه های نماز جمعه گفت: ظرفیت‌های منطقه‌ای و اهمیت تقوا رمز عزت امروز کشور است.
کد خبر: ۷۹۲۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۹ - 14November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، حجت‌الاسلام والمسلمین «مرتضی رضایی» امام جمعه شهرستان سنقروکلیایی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با توصیه مؤکد به تقوای الهی، سخنان خود را با تبیین راه‌های نفوذ شیطان در زندگی انسان آغاز کرد.

ظرفیت‌های منطقه‌ای و اهمیت تقوا رمز عزت امروز کشور است

وی با بیان اینکه شیطان با روش‌های گوناگون انسان را گرفتار می‌کند، افزود: ابتدا آرزوهای دور و دراز را در دل انسان زینت می‌دهد، سپس گناهان را زیبا جلوه می‌دهد و در نهایت، معاصی بزرگ را کوچک و بی‌اهمیت نشان می‌دهد تا فرد به دام گناه بیفتد.

وی با اشاره به فرمایشات امیرالمؤمنین علی (ع)، تأکید کرد: شیطان گناه را زیبا جلوه می‌دهد تا آنجا که برخی گناه را به‌عنوان آزادی توجیه می‌کنند، در حالی‌که حقیقت آزادی در بندگی خداوند متعال است.

امام جمعه شهرستان سنقروکلیایی تصریح کرد که هر جا یاد خدا و آخرت کمرنگ شود، آفت‌های اخلاقی و رفتاری بروز پیدا می‌کند.

حجت الاسلام رضایی با گرامیداشت سالروز بزرگداشت علامه سیدمحمدحسین طباطبایی، یادآور شد: علامه طباطبایی تأکید دارند که یاد مرگ و قیامت اساس شکل‌گیری تقواست و فراموشی روز حساب، زمینه‌ای برای سقوط انسان در ورطه گناه است.

وی با اشاره به آثار معنوی استغفار و آیات و روایات متعدد در این زمینه، از نمازگزاران خواست امروز پس از نماز عصر، نماز استغفار را به‌جا آورند و برای نزول رحمت الهی و بارش باران دعا کنند.

حجت‌الاسلام رضایی در بخش دیگری از سخنان خود به تحلیل برخی روایت‌ها و برداشت‌های منتشرشده در فضای مجازی درباره جنگ اخیر پرداخت و با رد ادعای شکست ایران در این نبرد گفت: برخلاف القائات فضای مجازی، ایران در این جنگ شکست نخورد. جنگ هزینه دارد و شهادت، هرگز نشانه شکست نیست.

امام جمعه سنقروکلیایی با اشاره به پیام‌های حمایت‌آمیز رهبران محور مقاومت به محضر مقام معظم رهبری، اظهار داشت: جمهوری اسلامی توانست بدون کمک گرفتن از نیروهای مقاومت در برابر ائتلاف آمریکا و اسرائیل بایستد و این مسئله، نشان‌دهنده توان مستقل کشور و اقتدار دفاعی ایران است.

وی با اشاره به جایگاه ژئوپلیتیک ایران در منطقه افزود: از هفت گلوگاه مهم تجاری جهان، دو گلوگاه حیاتی هرمز و باب‌المندب، به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در اختیار ایران است، اما با وجود چنین ظرفیت‌های بزرگی، از این داشته‌ها آن‌چنان که باید استفاده نشده است.

امام جمعه شهرستان سنقروکلیایی تأکید کرد که کاربست هوشمندانه این ظرفیت‌ها می‌تواند قدرت اقتصادی و سیاسی کشور را چندین برابر افزایش دهد.

حجت‌الاسلام رضایی در ادامه با اشاره به روز کتاب و کتابخوانی و اهمیت ترویج فرهنگ مطالعه، گفت: مطالعه یک نیاز عاطفی، شناختی و شخصیتی است و ملتی که جوانانش اهل کتاب باشند، مسیر پیشرفت را با سرعت طی خواهد کرد.

وی با نقل تجربه یکی از اساتید حوزه در کانادا درباره حضور پرشور جوانان در کتابخانه ملی تورنتو در نیمه‌های شب، افزود: این فرهنگ مطالعه است که کشورها را می‌سازد. امروز بیش از هر زمان دیگر، جامعه ما نیازمند تقویت فرهنگ کتابخوانی است تا در مسیر علم، آگاهی و رشد حرکت کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار