به گزارش خبرنگار جامعه دفاعپرس، سردار «احمدرضا رادان» فرمانده کل انتظامی کشور امروز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با همکاری بخشهای مختلف و بهرهگیری از پیمانکاران جهادی، روندی که سالها دنبال آن بود، اکنون با تکمیل ساخت یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در مدت ۱۹۰ روز به نتیجه رسیده است. وی این پروژه را نمونهای عملی از چارچوب فکری و علمی موردنظر فراجا در حوزه ساختوساز دانست.

سردار رادان با اشاره به برنامه ایجاد ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای کارکنان فراجا گفت: دستیابی به چنین هدفی تنها با الگوی کار جهادی امکانپذیر است.
وی ابراز داشت: حدود ۱۰ هزار واحد مسکونی دیگر نیز تا پایان امسال به بهرهبرداری خواهد رسید.
فرمانده کل انتظامی کشور بر اهمیت تأمین مسکن برای نیروهای فراجا تأکید کرد و از رسانهها خواست این موضوع را بهعنوان مطالبه جدی دنبال کنند تا کارکنان بتوانند بدون دغدغهای جز انجام مأموریتهای خود فعالیت کنند.
سردار رادان درباره معیارهای تحویل واحدهای سازمانی متذکر شد: سه شاخص اصلی در اولویتبندی مورد توجه قرار میگیرد؛ میزان و سابقه خدمت، نوع خدمت بهویژه در واحدهای عملیاتی و همچنین تعداد فرزندان کارکنان. همچنین رعایت این شاخصها اساس برقراری عدالت در توزیع منازل سازمانی خواهد بود.
انتهای پیام/ 261