آغاز ساخت ۴۶۰ واحد مسکن سازمانی برای کارکنان پلیس تهران

پروژه احداث ۴۶۰ واحد مسکونی سازمانی ویژه کارکنان پلیس تهران بزرگ با حضور فرمانده انتظامی تهران بزرگ رسماً آغاز شد.
کد خبر: ۷۹۲۷۰۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳ - 15November 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، مراسم کلنگ‌زنی پروژه بزرگ احداث ۴۶۰ واحد منازل سازمانی امروز شنبه با حضور سردار «عباسعلی محمدیان» فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برگزار شد.

آغاز ساخت ۴۶۰ واحد مسکن سازمانی برای کارکنان پلیس تهران

این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان، فرماندهان انتظامی و کارکنان فراجا انجام گرفت، آغازگر یکی از مهمترین طرح‌های عمرانی و خدماتی نیروی انتظامی در سال جاری به شمار می‌رود.

سردار محمدیان در این مراسم با تأکید بر اهمیت ارتقای کیفیت زندگی و رفاه کارکنان انتظامی، اظهار داشت: تأمین مسکن مناسب برای نیرو‌های خدوم پلیس، گامی اساسی در افزایش انگیزه، بهره‌وری و آرامش خانواده‌های آنان است.

پروژه ۴۶۰ واحدی منازل سازمانی با هدف سامان‌دهی وضعیت اسکان کارکنان و پشتیبانی از نیرو‌های شاغل در تهران بزرگ طراحی شده و قرار است با بهره‌گیری از استاندارد‌های روز و امکانات رفاهی مناسب احداث شود.

در پایان مراسم، عملیات اجرایی این طرح به‌طور رسمی آغاز شد.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار