حماسه اسلامی ششم بهمن آمل در مدارس روایت می‌شود

فرمانده سپاه آمل از روایتگری با موضوع حماسه ششم بهمن آمل در مدارس این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۷۹۲۸۷۴
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۶ - 15November 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، سرهنگ پاسدار «عابدین داغمه‌چی» فرمانده سپاه شهرستان آمل، امروز (شنبه) در جمع اعضای حاضر در اردوی راهیان بصیرت جنگل آمل که امروز (شنبه) به همت دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت شهرستان در جوار آستان مقدس امامزادگان ۱۸ تن رزکه برگزار شد، ضمن تبریک و آرزوی قبولی عبادات و طاعات همه حاضران و عوامل تدارک‌دهنده برنامه، ایام فاطمیه را تسلیت گفت و از برگزارکنندگان و سخنرانان قبلی به دلیل برنامه‌های خوب اجرا شده قدردانی کرد.

حماسه اسلامی ششم بهمن آمل در مدارس روایت می‌شود

فرمانده سپاه آمل در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های روشنگری این نهاد اشاره کرد و اظهار داشت: همکاران ما در برنامه‌های هفته‌ای خود، یک روز در مدارس حضور پیدا می‌کنند و در خصوص حماسه آمل و ششم بهمن در حال صحبت و روشنگری هستند تا دانش‌آموزان، قهرمانان، جریان جنگل و ششم بهمن را به خوبی بشناسند.

سرهنگ داغمه‌چی در پایان، خطاب به همرزمان حاضر در اردو، از آنها خواست تا به یادآوری و تبیین این وقایع مهم در فضا‌های مختلف بپردازند و تأکید کرد: امیدوارم شما همرزمان نیز این موارد را یادآوری و تبیین کنید.

وی همچنین در انتهای مراسم، به ذکر مصیبت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها پرداخت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار