سی و سومین جشنواره تئاتر استانی اردبیل شروع به کار می‌کند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: سی‌وسومین جشنواره تئاتر استانی اردبیل ۲۷ تا ۲۹ آبان ماه در اردبیل برگزار می‌شود که در این جشنواره، چهارده اثر به نمایش درخواهد آمد.
کد خبر: ۷۹۲۹۶۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹ - 16November 2025
به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، «امیر رجبی» مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، صبح امروز (یکشنبه) در نشست خبری با خبرنگاران ضمن تبریک هفته کتاب‌خوانی اظهار داشت: یکی از عوامل مهم توسعه هر جامعه، افزایش سرانه مطالعه و ارتقای آمار کتاب‌خوانی است. حوزه کتاب و کتاب‌خوانی از اهمیت بالایی برخوردار است و لازم است فرهنگ مطالعه در سطح استان بیش از پیش ترویج یابد.
سی و سومین جشنواره تئاتر استانی اردبیل شروع به کار می‌کند
 
وی با اشاره به برگزاری سی‌وسومین جشنواره تئاتر استانی اردبیل افزود: مرحله اول جشنواره با انتشار فراخوان آغاز شد که در مجموع ۴۲ متقاضی اعلام آمادگی کردند. از این میان ۳۲ اثر مورد بازبینی قرار گرفت و در نهایت ۱۴ نمایش برای حضور در جشنواره انتخاب شد؛ که شامل ۸ نمایش صحنه‌ای و ۶ نمایش خیابانی است.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل گفت: این آثار طی سه روز، از ۲۷ تا ۲۹ آبان در مجتمع فرهنگی هنری فدک اجرا می‌شوند. ترکیب داوران جشنواره نیز شامل آقایان محمد حمزه‌زاده (اصالتاً اردبیلی)، علی حسن‌زاده و سید رضی محمودی است.
 
رجبی ادامه داد: افتتاحیه جشنواره روز سه‌شنبه با ادای احترام به مقام شهدا و هنرمندان آغاز می‌شود. همچنین طبق جدول اجرایی، روز سه‌شنبه ساعت ۱۰ صبح نمایش‌های «حبیبه» و «نوستالژی» اجرا خواهند شد و پس از آن برنامه نمایش‌های خیابانی در محوطه فدک ادامه می‌یابد.
 
وی افزود: از میان آثار حاضر، دو نمایش در بخش صحنه‌ای و یک نمایش در بخش خیابانی برای حضور در جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر انتخاب خواهند شد.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل با تاکید بر اهمیت حضور مردم در این جشنواره بیان کرد: این نمایش‌ها رایگان است و درخواست داریم از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای، با اطلاع‌رسانی گسترده، مردم را به تماشای آثار هنرمندان استان دعوت کنید تا از نزدیک شاهد تلاش آنها باشند.
 
رجبی تصریح کرد: امسال ۱۴ نمایش از سراسر استان در جشنواره حضور دارند و به‌جز شهرستان نیر، تمامی شهرستان‌ها نماینده دارند. از این میان، ۸ کارگردان برای نخستین بار در جشنواره حضور یافته‌اند که باعث افتخار استان است؛ همچنین ۶ کارگردان نیز از دوره‌های گذشته تجربه حضور دارند.
 
وی بیان کرد: در بخش موضوعی آثار نیز، ۶ نمایش به مسائل و آسیب‌های اجتماعی، ۶ نمایش با محوریت دفاع مقدس و ۲ نمایش با موضوع هویت و ایرانی‌بودن اختصاص دارد.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار