شهدا جان دادند تا ما «مثل شهدا» زندگی کنیم/ امنیت امروز دختران مدیون فداکاری شهداست

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس، با تأکید بر لزوم الگوگیری از سبک زندگی شهدا، این فداکاران را مایه عزت و سربلندی میهن دانست.
کد خبر: ۷۹۴۱۳۸
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸ - 20November 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از فارس،سردار«ابراهیم بیانی»، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس در یادواره شهدای کارمندی شهرستان زرقان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: شهدای عزیز از تمام تعلقات، تمایلات و هستی خود گذشتند تا این خاک و میهن سربلند بماند و عزت و جاودانگی را برای مردم و کشور به ارمغان آوردند.

شهدا جان دادند تا ما «مثل شهدا» زندگی کنیم/ امنیت امروز دختران مدیون فداکاری شهداست

 
وی با تأکید بر مسئولیت آحاد مردم در قبال این ایثار، تصریح کرد: شهدا جانشان را دادند که ما مثل شهدا زندگی کنیم، نه اینکه شهدا جان دادند تا ما مثل خودمان زندگی کنیم.
 
هشدار نسبت به توطئه یأس‌آفرینی دشمن 
 
این مقام مسئول با اشاره به تحولات اخیر منطقه‌ای، گفت: به دنبال اتحاد مقدس جنگ ۱۲ روزه، دشمن به‌دنبال ایجاد ناامیدی و یأس در دل مردم است.
 
وی افزود: با وجود گرانی‌ها و مشکلات موجود، مردم نباید ناامید شوند، زیرا تسلیم در برابر دشمن، نتیجه‌ای جز بدتر شدن شرایط از وضع موجود نخواهد داشت.
 
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس در بخش دیگری از سخنان خود، به اهمیت حفظ امنیت اجتماعی و فردی پرداخت و خاطرنشان کرد: امروز دخترانی که دچار غفلت بوده و با پوشش نامناسب تردد می‌کنند، باید بدانند امنیتشان را مدیون خون و فداکاری شهدا هستند.
 
بسیج؛ مایه مباهات در برابر توطئه‌ها
 
سردار بیانی همچنین با گرامیداشت هفته بسیج، نقش این نیروی مردمی را در طول هشت سال دفاع مقدس، حضور آحاد و اقشار مردم در تاریخ ایران دانست و تأکید کرد: امروز در تمام میدان‌های انقلاب اسلامی، حضور بسیج مایه مباهات نظام در برابر توطئه‌ها و فتنه‌های دشمنان است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار