بنیاد مسکن میراث مبارک امام است/ اجرای طرح‌های مسکن ملی در گرو رفع موانع موجود

نماینده ولی فقیه در استان مازندران بر اهمیت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی تاکید کرد و رفع مشکلات موجود در اجرای طرح‌های مسکن، به ویژه در حوزه زمین را خواستار شد.
کد خبر: ۷۹۴۲۱۸
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۴ - 20November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت‌الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز (پنجشنبه) در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین «حسین روحانی‌نژاد» نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، ضمن عرض تسلیت ایام و تشکر از حضور ایشان و اقدامات انجام شده در استان، اظهار داشت: بنیاد مسکن یکی از تدابیر و یادگار‌های مبارک حضرت امام راحل است.

بنیاد مسکن میراث مبارک امام است/ اجرای طرح‌های مسکن ملی در گرو رفع موانع موجود

وی افزود: اگر این مجموعه خوب کار یا بد کار کند حیثیت امام مسئله است، این نهاد را نباید با سایر ادارات مقایسه کرد و عملکرد آن از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است.

آیت الله محمدی لائینی ادامه داد: استان مازندران در مقایسه با بسیاری از استان‌ها با مشکل «زمین سانتی‌متری» و گرانی زمین مواجه و تراکم جمعیت در آن نسبت به سایر استان‌ها بسیار بیشتر است.

نماینده ولی فقیه در مازندران اضافه کرد: در اجرای طرح‌های تشویقی فرزندآوری که زمین به خانواده‌های دارای فرزند چهارم به بالا اختصاص می‌یابد، بسیاری از متقاضیان پشت نوبت مانده‌اند و زمین‌شان تحویل داده نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: اعلام شدن و عدم تخصیص این زمین‌ها آثار اجتماعی خوبی ندارد و یک عکس‌العمل نامناسب ایجاد می‌کند.

این مسئول تاکید کرد: بخشی از مشکلات موجود، علاوه بر گرانی و کمبود زمین، مربوط به ناکارآمدی خود دستگاه‌هاست که اگر بخواهند می‌توانند کار‌ها را انجام دهند.

وی با بیان اینکه مسکن برای همه به یک معضل جدی تبدیل شده است، عنوان کرد: طرح‌هایی مانند مسکن مهر در ابتدا با مبالغ کم بسیاری را خانه‌دار کرد.

آیت الله محمدی لائینی گفت: با افزایش پیچیدگی‌های قانونی و اداری، انگیزه‌های واقعی برای خانه‌دار کردن مردم ضعیف می‌شود، دولت با کمک خیرین باید خانه را بسازد و آماده تحویل دهد، سپس به صورت قسطی وجه آن را دریافت کند.

امام جمعه ساری ادامه داد: افزایش قیمت‌های مکرر در طول فرآیند ساخت طرح‌های نهضت ملی مسکن، باعث می‌شود مردم نتوانند اقساط را بپردازند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری در مازندران خاطرنشان کرد: باید یک فکر اساسی شود که چگونه می‌شود خانواده‌ها را منزل‌دار کرد؛ باید تشریفات و الفاظ دهن پر کن را کنار گذاشت و به کف زمین آمد.

این مسئول با اعلام اینکه بسیاری از طرح‌های هادی روستایی نیمه‌کاره باقی مانده‌اند، بیان کرد: با توجه به بشارت تخصیص بودجه بالای هزار میلیارد تومان برای طرح‌ها در سال جاری، ضروری است این بودجه ابتدا در اولویت تکمیل طرح‌های نیمه‌کاره قرار گیرد.

وی یادآور شد: مشکلات زیادی در رابطه با محدوده طرح‌های هادی، خارج بافت و داخل بافت وجود دارد که منجر به سوءاستفاده و دردسر‌های فراوان برای مردم حق‌دار می‌شود.

آیت الله محمدی لائینی افزود: در خصوص توسعه محدوده روستا‌ها نیز باید تدبیری اندیشیده شود که نه ساده باشد و نه خیلی سختگیرانه.

نماینده ولی فقیه در مازندران در پایان این دیدار ضمن اشاره به مشکلاتی مانند ویلاسازی‌های غیرمجاز (که بیش از ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار ویلا تخمین زده می‌شود و برای استان تنها پسماند فرهنگی و زیستی به همراه دارد) و نیاز‌های ورزشی بانوان روستایی، از زحمات نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن و همکاران ایشان تشکر و قدردانی کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار