ورود بیش از ۲۵۰۰ زائر پیاده به مشهد در ایام شهادت حضرت زهرا (س)

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) گفت: مجموعاً دو هزار و ۵۶۵ زائر پیاده از ایران و عراق وارد مشهد خواهند شد که حدود ۸۰۰ نفر آنها زائران خارجی از شهر‌های نجف و کربلا هستند.
کد خبر: ۷۹۴۹۴۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۴ - 23November 2025

 به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «حسین رضایی» سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) اظهار داشت: هم‌زمان با فرارسیدن شهادت حضرت زهرا (س)، بیش از دو هزار و ۵۰۰ زائر پیاده داخلی و خارجی تا ظهر امروز وارد مشهد شدند؛ در مجموع دو هزار و ۵۶۵ زائر پیاده از ایران و عراق وارد مشهد خواهند شد که حدود ۸۰۰ نفر آنها زائران خارجی از شهر‌های نجف و کربلا هستند.

همزمان با شهادت حضرت زهرا (س) ورود بیش از ۲۵۰۰ زائر پیاده به مشهد

وی با بیان این مطلب که اسکان این کاروان‌ها قبل رسیدن به مشهد در رباط خاکستری پیش‌بینی شده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود امشب، هم‌زمان با شب شهادت حضرت زهرا (س)، از مسیر‌های جاده قدیم قوچان و فریمان نیز ورود زائران پیاده ادامه داشته باشد.

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) خاطرنشان کرد: بیشتر کاروان‌ها از شهرستان‌های خراسان رضوی هستند، همچنین از استان‌های شرقی کشور مانند بیرجند، نهبندان و قائن و نیز شهرستان‌هایی، چون نیشابور و مناطق اطراف شهرستان مشهد؛ برای روز‌های آینده نیز از مسیر جاده قدیم قوچان کاروان‌هایی در حال پیوستن هستند، اما از مسیر کرج ورودی قابل‌توجهی نداریم.

رضایی گفت: ۲۵ ایستگاه صلواتی در مسیر‌های خراسان رضوی فعال است و با اعلام زمان ورود کاروان‌ها، خدمات این ایستگاه‌ها به‌طور کامل ارائه می‌شود، اسکان و استراحت شبانه، استحمام، ارائه وعده‌های غذایی شامل صبحانه، ناهار، شام و میان‌وعده از جمله این خدمات است. همچنین خدمات درمانی و آمبولانس نیز در ایستگاه‌ها حضور دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار