رستگاری جامعه در گرو مقاومت، تقوا و مسئولیت‌پذیری است

معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: جامعه مؤمن و انقلابی زمانی شایسته رستگاری می‌شود که اهل مقاومت، تقوا و پذیرش مسئولیت‌های تشکیلاتی باشد.
کد خبر: ۷۹۵۱۸۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸ - 24November 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «علی عسکری» معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی در همایش ملی تشکل‌های شاهد و ایثارگر که روز گذشته در مشهد برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و با اشاره به ارزش‌های قرآنی و تفسیری واژه «لعل» اظهار داشت: بنا بر دیدگاه مرحوم شهید آیت‌الله بهشتی، یکی از معانی مهم این واژه شایسته بودن است و در آیات مربوط به ایمان و مقاومت، خداوند مؤمنان را به شایستگی و فلاح فرا می‌خواند. 

معاون فرهنگی استانداری خراسان رضوی:رستگاری جامعه مؤمن در گرو مقاومت، تقوا و مسئولیت‌پذیری تشکیلاتی

وی افزود: جامعه مؤمن و انقلابی زمانی شایسته رستگاری می‌شود که اهل مقاومت، تقوا و پذیرش مسئولیت‌های تشکیلاتی باشد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی ادامه داد: افراد مؤمن باید با جان و دل مسئولیت‌های فرهنگی و اجتماعی را بپذیرند و در مسیر خدمت به دین و انقلاب با روحیه بسیجی پای کار بمانند، این روح مقاومت و تشکیلاتی بودن در جایگاه زیارتی و فرهنگی خراسان رضوی اهمیت ویژه دارد. 

حجت‌الاسلام‌ عسکری با تجلیل از جایگاه خانواده‌های شهدا و ایثارگران، تأکید کرد: در مسیر فلاح و رستگاری الهی، هیچ قشری به‌اندازه بسیجیان و خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان شایستگی ندارد. آنان با ایمان، اخلاص و وفاداری به نظام و ولایت، الگوی واقعی برای مردم و نسل جوان محسوب می‌شوند. 

وی تصریح داشت: در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، فعالیت‌های مشترکی میان استانداری و دیگر نهاد‌های فرهنگی استان در حال اجراست.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی از همکاری مستمر با مدیرکل بنیاد خراسان رضوی در این حوزه یاد کرد و افزود: این تلاش‌ها نمود همدلی تشکیلاتی در مسیر زنده نگه داشتن یاد شهیدان است. 

حجت‌الاسلام عسکری به اشاره به سفر‌های شهرستانی گفت: این برنامه‌ها با هدف برررسی و شناسایی مشکلات خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان انجام می‌شود تا خدمت و تکریم به صورت شایسته انجام شود.

گفتنی است؛ استان خراسان رضوی با تقدیم ۱۷ هزار و ۴۰۵ شهید، ۵۷ هزار و ۸۵۹ جانباز و سه هزار و ۳۹۸ آزاده در راه حراست از کیان کشور و آرمان‌های انقلاب اسلامی جانفشانی به ایران عزت بخشیده‌اند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار