جمع‌آوری ۱۱۵ مزرعه رمز ارز در شهرستان‌های استان تهران

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به افزایش پنج برابری کشف ماینرهای شناسایی شده نسبت به سال گذشته، از شناسایی و جمع‌آوری ۱۱۵ مزرعه رمز ارز در استان تهران خبر داد.
کد خبر: ۸۰۱۶۲۰
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۲ - 23December 2025

به گزارش دفاع‌پرس از تهران، اکبر حسن‌بکلو در یک گفت‌وگوی تلویزیونی از شناسایی و جمع‌آوری ۱۱۵ مزرعه رمز ارز در شهرستان‌های استان تهران خبر داد و اظهار کرد: از سال ۱۳۹۸ تاکنون ۵۸۵ مزرعه غیرمجاز در سطح استان کشف شده که بزرگترین مورد مربوط به بخش کهریزک با ۱۹۱ دستگاه ماینر است.

جمع‌آوری ۱۱۵ مزرعه رمز ارز در شهرستان‌های استان تهران

 وی با اشاره به کشف مزرعه مخفی شده درعمق ۱۰۰ متری یک چاه گفت: به‌رغم پیگیری‌های صورت گرفته، همچنان احداث مزارع غیرمجاز رو به افزایش است و تنها در سال جاری، ۱۵۰۸ دستگاه ماینر جمع آوری شده‌اند که مصرف آنها در مجموع بیش از ۱۹ میلیون کیلووات‌ساعت بوده یعنی مصرف آنها معادل مصرف ۱۰ هزار اشتراک خانگی در طی هشت ماه از سال ارزیابی می‌شود. لازم به ذکر است که بیش از ۵۰ درصد این مراکز با تعرفه خانگی فعالیت می‌کردند و مابقی در تعرفه‌های تجاری، صنعتی و کشاورزی بودند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در ادامه به تشریح فعالیت‌های انجام گرفته برای برچیدن فعالیت مزارع رمزارز پرداخت و افزود: بدین منظور جلساتی با دادستان‌های شهرستان‌های استان تهران برگزار گردیده و بر لزوم هماهنگی در راستای برخورد قاطع با استخراج کنندگان رمز ارز‌ها تاکید شده است.

در همین راستا با اخذ حکم ورود در کلیه ساعات شبانه‌روز و الزام همکاری نیروی انتظامی توافق شده است.

وی تصریح کرد: آزمایش کنتور‌های با اشتراک بالای ۲۵۰ کیلووات، پایش اطلاعات کنتور‌های هوشمند و استخراج لیست مصارف مشکوک مهمترین اقداماتی است که برای شناسایی مزارع رمزارز انجام می‌شود؛ البته در این بین گزارش‌های مردمی نیز جایگاه ویژه‌ای دارند و به همین سبب از هم استانی‌های خود می‌خواهم هرگونه مورد مشکوک را از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ گزارش دهند تا با متخلفان برخورد قانونی انجام شود و گزارش دهندگان نیز از پاداش‌های درنظر گرفته شده، بهره‌مند شوند.

حسن بکلو با اشاره به اینکه به ازای تولید هر ۳.۵ کیلووات ساعت انرژی یک لیتر گازوئیل مصرف می‌شود، اظهار داشت: از سال ۱۳۹۸ تا کنون برای تولید بیش از ۱۰۲ میلیون کیلووات ساعت انرژی کشف شده از دستگاه‌های رمز ارز، معادل ۲۹ میلیون لیتر گازوئیل صرف استخراج رمزارز‌های کشف شده در شهرستان‌های استان تهران گردیده است؛ بنابراین با هدف صیانت از پایداری شبکه، جلوگیری از خاموشی‌های ناخواسته و تأمین حقوق مشترکان قانونی با جدیت به شناسایی و برچیدن فعالیت مزارع رمزارز ادامه می‌دهیم.

انتهای پیام/ 

برچسب ها: رمز ارز ، قاچاق ، شرکت برق
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار