پیشکسوتان جهاد ومقاومت همیشه در صحنه‌اند

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: پیشکسوتان هشت سال دفاع مقدس ومقاومت با وجود گذشت سال‌ها از دوران جنگ، همچنان با روحیه ایثار، صبر و مسئولیت‌پذیری، در صحنه‌های مختلف انقلاب و جامعه حضوری فعال و اثرگذار دارند.
کد خبر: ۸۰۲۸۷۸
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۷ - 28December 2025

 به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، حجت‌الاسلام «شمس الله جلیلیان» نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه امروز در جلسه گردهمایی ماهیانه پیشکسوتان هشت سال دفاع مقدس که با حضور جمعی از یادگاران دوران دفاع مقدس، در مسجد شهید عاصمی کرمانشاه برگزار شد ضمن تقدیر از پیشکسوتان دفاع مقدس، آنان را اسطوره‌های صبر، مقاومت، شهادت و شهامت نامید و اظهار داشت:: پاسداری یک شغل نیست، بلکه یک عنوان مقدس است.

پیشکسوتان جهاد ومقاومت همیشه در صحنه‌اندنماینده ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه افزود: پاسداران حافظ ارزش‌ها، اهداف و دستاوردهای انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) بوده‌اند و این مسیر همچنان ادامه دارد.

حجت‌الاسلام جلیلیان با اشاره به حضور همیشگی پیشکسوتان در صحنه‌های مختلف، تصریح کرد: شما با وجود مشکلات فراوان، همواره در هر زمان و مکانی نقش‌آفرین بوده‌اید.

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه در ادامه سخنان خود، به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن، به جایگاه زن در اسلام پرداخت و گفت: اگر روز زن با ولادت حضرت زهرا(س) و روز مرد با ولادت حضرت علی(ع) نام‌گذاری شده، به دلیل فضائل اخلاقی، معنوی و انسانی این بزرگواران است.

وی نقش مادری، همسرداری، حیا، شرافت و بندگی خدا را از مهم‌ترین ویژگی‌های زن در نگاه اسلام برشمرد و از حضرت آسیه، مریم، خدیجه و فاطمه(س) به عنوان برترین زنان عالم یاد کرد.

حجت‌الاسلام جلیلیان با اشاره به شخصیت حضرت خدیجه(س)، گفت: ایشان نخستین زنی بود که به پیامبر اسلام(ص) ایمان آورد و با وجود فشارها و سرزنش‌ها، از پیامبر حمایت کرد و مادر حضرت فاطمه زهرا(س)، برترین زن بهشتی، است.

وی در بخش پایانی سخنان خود، جایگاه زن در دنیای غرب را مورد نقد قرار داد و گفت: در غرب، زن به کالایی برای تجارت و ابزاری برای تبلیغات و هوس‌رانی تبدیل شده و بنیان خانواده دچار فروپاشی شده است.

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: اما جایگاه زن در دنیای غرب کجاست امروز در غرب نه خانه مانده نه خانواده، نه زنی و همسری همه از هم پاشیده امروز در دنیای غرب سه تجارت مهم وجود دارد اول تجارت اسلحه دوم تجارت مواد مخدر و سوم تجارت زن به عنوان نمونه داعش این نطفه ناپاک غرب و غرب پروران در بعضی کشورهای اسلامی با زنان ایزدی در عراق چه کرد آنها را به غنمیت گرفت و فروخت امروز در دنیای غرب زن یک وسیله برای خوش گذرانی و هوس رانی و شهوت است امروز دردنیای غرب زن یک کالا است از زن به عنوان یک وسیله و ابزار برای تبلیغ کالا به خدمت گرفته اند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار