مراسم تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد شهید استان کرمان برگزار شد

عصر امروز چهارشنبه ۱۰ دی‌ماه، با حضور مقامات کشوری و استانی، نماینده ولی فقیه و استاندار کرمان، مراسم تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد شهید استان کرمان برگزار شد و «احمد گروهی» به عنوان مدیرکل جدید منصوب گردید.
کد خبر: ۸۰۳۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶ - 31December 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان، مراسم تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان، عصر امروز با حضور «محمدعلی طالبی» استاندار کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین «حسن علیدادی‌سلیمانی» نماینده ولی‌فقیه در استان، « افشین کرمی» مدیرکل منابع انسانی بنیاد شهید کشور، جمعی از مسئولان استانی و خانواده‌های معظم شهدا برگزار شد.

مراسم تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد شهید استان کرمان برگزار شد

در این مراسم از خدمات «سعید ایرانمنش» قدردانی و «احمد گروهی» به عنوان مدیرکل جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان معرفی شد.

 فرهنگ ایثار ریشه در ذات ملت ایران دارد

«افشین کرمی» مدیرکل منابع انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در بخش دیگری از مراسم، با تأکید بر جایگاه رفیع فرهنگ ایثار در هویت ملی و اسلامی گفت:فرهنگ ایثار دارای مراتب مختلفی است که والاترین مرتبه آن، شهادت است. شهیدان با سه ویژگی—عشق عمیق به خدا، آگاهی و انتخاب آگاهانه مسیر شهادت در بالاترین جایگاه معنوی قرار دارند.

وی بر ضرورت ترویج و تقویت فرهنگ ایثار در همه عرصه‌های اجتماعی و مدیریتی تأکید کرد.

 نباید هیچ فرزند شهیدی در استان بیکار بماند

در پایان مراسم، «احمد گروهی» مدیرکل جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان، با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب، دفاع مقدس و مقاومت به‌ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت:حضور در جمع خانواده‌های شهدا برای بنده افتخار بزرگی است و امیدوارم توفیق خدمت شایسته در تراز ارزش‌های والای ایثارگری را داشته باشم.

وی افزود: هر اقدامی که برای ایثارگران انجام می‌شود، پاسداشت ایثار و فداکاری آنان است. این خدمت نباید با منت همراه باشد، بلکه باید با اخلاص و تعهد پیش برود.

گروهی با اشاره به ضرورت هم‌افزایی نهادها گفت:بنیاد شهید به تنهایی پاسخگوی تمام مطالبات جامعه ایثارگری نیست؛ تمام دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران و مجموعه‌های اقتصادی باید در این مسیر همراه باشند.

وی تأکید کرد: نباید فرزند شهید بیکار در استان وجود داشته باشد و از همه ظرفیت‌ها برای اشتغال، رفع مشکلات و ارتقای معیشت خانواده‌های شهدا استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار