راه شهدای انقلاب اسلامی و راه امام امت را دنبال کنید
در فرازی از وصیتنامه شهید«حسین موسوی گندیشمین» میخوانیم: با ایمان محکمتر در انجام فرائض دینی و مسائل روز سیاسی و اجتماعی و دینی کوشا باشید و راه شهدای انقلاب اسلامی و راه امام امت را دنبال کنید.
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اردبیل، «حسین موسوی گندیشمین» پنجم مهر ۱۳۴۴ در شهرستان اردبیل به دنیا آمد. وی پس از به پایان رساندن مقطع تحصیلی دیپلم به جبهه عازم شد و در ۲۵ بهمن ۱۳۶۴ در فاو عراق با اصابت گلوله به شهادت رسید. مزار این شهید در گلزار شهدای ججین زادگاهش است.

در فرازی از وصیتنامه آن شهید والامقام میخوانیم: از همه شما میخواهم که نماز را فراموش نکنید. باایمان محکمتر در انجام فرائض دینی و مسائل روز سیاسی و اجتماعی و دینی کوشا باشید.
از خانوادهام میخواهم با شجاعت بیشتر و باشهامت مقابل سختیها بایستند. از امام امت خمینی بتشکن ابراهیم زمان دست برندارند و جانشان را تا آخرین قطره خون خود نثار این انقلاب اسلامی و امام امت کنند.
از غیبت، تهمت و افترا و سخنچینی و سایر خلقوخوی زشت بپرهیزند. راه شهدای این انقلاب اسلامی و راه امام امت را دنبال کنید.
انتهای پیام/
از غیبت، تهمت و افترا و سخنچینی و سایر خلقوخوی زشت بپرهیزند. راه شهدای این انقلاب اسلامی و راه امام امت را دنبال کنید.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


