کشف محموله بزرگ سوخت در سواحل خوزستان

فرمانده مرزبانی خوزستان گفت: در جریان عملیات پیچیده و دقیق کشف سوخت قاچاق، ۱۱ نفر از عوامل اصلی دستگیر و پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قانونی شدند.
کد خبر: ۸۰۵۲۴۵
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲ - 08January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از استان خوزستان، سردار «حجت سفیدپوست» فرمانده مرزبانی استان خوزستان از توقیف یک فروند شناور خارجی و کشف محموله عظیم و بی سابقه سوخت در آب‌های ساحلی خوزستان خبر داد.  

کشف محموله بزرگ سوخت در سواحل خوزستان

وی با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای مبارزه با قاچاق سرمایه ملی و در یکی از کم سابقه‌ترین و بزرگترین عملیات‌های مقابله با قاچاق فرآورده‌های سوختی در آب‌های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران، ماموران دریابانی آبادان با اشرافیت اطلاعاتی و اقدام به موقع یک فروند شناور خارجی که به صورت غیرمجاز وارد آب‌های سرزمینی کشورمان شده بود را شناسایی و توقیف کردند.

سردار سفیدپوست در ادامه با اشاره به اینکه این شناور سرشبکه قاچاق سوخت بوده، خاطر نشان کرد: ماموران در بازرسی از شناور توقیف شده ۳۶۳ هزار لیتر سوخت قاچاق کشف کردند.

وی با اشاره به این که حجم بالای سوخت مکشوفه و شیوه سازمان یافته انتقال آن، این پرونده را در زمره پرونده‌های شاخص در حوزه قاچاق سوخت قرار داده است به گونه‌ای که کشف با این میزان کم سابقه بوده است خاطر نشان کرد: در جریان این عملیات پیچیده و دقیق ۱۱ نفر از عوامل اصلی دستگیر و پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قانونی شدند.

وی در پایان با اشاره به اینکه این محموله با هدف خروج از آب‌های سرزمینی در حال انتقال بوده است، گفت: برخورد قاطع، هوشمندانه و بدون اغماض با قاچاقچیان کلان سوخت به ویژه در حوزه دریا و مناطق حساس ساحلی، با قدرت و استمرار در دستور کار قرار دارد و هرگونه اقدام علیه منافع ملی با پاسخ سخت و بازدارنده مرزبانان مواحه خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار