مرغزاری : راه و رسم شهادت کورشدنی نیست

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان ایلام به مناسبت میلاد با سعادت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار پیام صادر کرد.
کد خبر: ۸۰۷۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱ - 22January 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ایلام، مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان ایلام به مناسبت میلاد با سعادت حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار پیام صادر کرد.

راه و رسم شهادت کورشدنی نیست
متن بیانیه به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

خداوند را هزاران مرتبه شکر که نعمت هدایت را در پرتو نعمت ولایت و امامت اهل بیت پیامبر اکرم (صلوات الله علیهم اجمعین) و در عصری طلایی در ایران اسلامی عطا فرمود که زعامت و رهبری آن با ولی فقیه و شخصیتی بی نظیر و منحصر‌به‌فرد با مردمی که از عصر حجاز برتر و بالاترند عطا فرمود.

ماه شعبان المعظم و اعیاد فرخنده اش، ماه سرور اهل بیت علیهم السلام فرا رسید در میان روز‌های این ماه، یک مناسبت منحصر‌به‌فرد جلوه نمایی می‌کند و آن، میلاد مسعود حجتی از حجت‌های خداوند که سرنوشت آینده جهان از او  و به دست قدرتمند فرزندی از سلاله پاکش که امید مستضعفان جهان است رقم می‌خورد؛ آری سوم شعبان سالروز میلاد امام سوم شیعیان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) که به حق، روز پاسدار نامیده شده است.

فرا رسیدن این ماه عزیز و اعیاد شعبانیه؛ میلاد پربرکت امام حسین علیه السلام و روز پاسدار، میلاد حضرت اباالفضل العباس علیه السلام و روز جانباز، میلاد امام سجاد علیه السلام و نیمه شعبان میلاد خجسته قطب عالم امکان، منجی عالم بشریت، نابود کننده کاخ ظالمین، حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف به عموم مردم ولایتمدار خصوصا به  پاسداران انقلاب اسلامی و جانبازان و سربازان گمنام امام زمان (عج) تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

در این ایام که دشمنان سرخورده، عقده‌ای و کینه توز ملت، با تمام ابزار‌های نوین جنگ روانی و به کمک ایادی مزدورش برای به زانو درآوردن مردم غیور، مقاوم و دشمن ستیز ایران اسلامی در جنگی شناختی تمام عیار به میدان آمد و برای ضربه زدن و تحمیل خسارات مادی و معنوی سنگین، از هیچ کوششی فروگذار نکرد و به زعم خود بر طبل بشارت پیروزی می‌کوبید که بیداری و حضور با بصیرت و معنادار ملت، تدابیر حکیمانه و مقتدرانه رهبر فرزانه انقلاب، جانفشانی و غیرت مدافعان امنیت اعم از قوای سپاه و بسیج و انتظامی و امنیتی و با ایمان و اتکا به خداوند متعال، این تیر و تلاش مذبوحانه و وحشیانه‌ی داعشی دشمن به صخره سترگی خورد که سالهاست برای عبور از آن ناکام مانده‌اند.

در آغازین روز‌های ماه معظم شعبان و در آستانه روز " پاسدار" یادی کنیم از پاسداران عزیز و مدافعانی که در این جنگ شهری تحمیلی تمام عیار دشمن، با اقتدار و غیرت مثال زدنی، از ناموس ملت و کیان اسلامی دفاع کردند و با تاسی به بزرگ پاسدار اسلام حسین ابن علی (ع) با یزیدیان زمان جنگیدند و حسین وار، مظلومانه به شهادت رسیدند و نام خود را با شهادت جاودانه نمودند؛ و فراموش نشود که دفاع همچنان باقیست و راه و رسم شهادت کورشدنی نیست.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار