واکنش نماینده ولی‌ فقیه در خراسان رضوی نسبت به استدلال غلط یک مقام مسئول

نماینده ولی‌ فقیه در خراسان رضوی با انتشار پیامی در پیام‌رسان «ویراستی»؛ نسبت به اظهارات یکی از مسئولان در رابطه تردید در برخورد با عوامل محارب تخریب‌گر و اغتشاشگر در دی ۱۴۰۴ واکنش نشان داد.
کد خبر: ۸۰۷۴۹۶
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵ - 22January 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با انتشار پیامی در پیام‌رسان «ویراستی»؛ نسبت به اظهارات یکی از مسئولان در رابطه تردید در برخورد با عوامل محارب تخریب‌گر و اغتشاشگر در دی ۱۴۰۴ واکنش نشان داد.

واکنش نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی نسبت به استدلال غلط یک مقام مسئول

آیت‌الله علم‌الهدی نوشت: «یکی از مسئولین گفت ما نمی‌توانیم برخورد شدیدی با عوامل ناپاک اسراییلی و آمریکایی داشته باشیم، زیرا ما را متهم به خشونت می‌کنند.

گفتم شما را متهم به خشونت کنند بدتر است یا متهم به بی عرضه گی و ناتوانی بکنند؟! مگر از اول انقلاب تا به امروز اینها نسبت به امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری کم حرف زدند؟! ما دشمن خدا را زنده بگذاریم و اجازه بدهیم سینه‌به‌سینه در مقابل مردم بایستند و قرآن خدارا آتش بزنند، در کشوری که این همه افراد فداکار پیامبر وجود دارد، قرآن سوزی ننگ نیست؟!»

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار