تدوین ۶۰ عنوان برنامه ویژه گرامی‌داشت حماسه اسلامی ۶ بهمن آمل

رئیس ستاد مردمی حماسه اسلامی ششم بهمن و جنگل آمل از تدوین و برنامه ریزی حدود ۶۰ عنوان برنامه محوری از سوی این ستاد برای گرامی‌داشت چهل و چهارمین سالگرد حماسه اسلامی و مردمی ششم بهمن و جنگل آمل در آبان و بهمن سال ۱۳۶۰ خبر داد.
کد خبر: ۸۰۷۵۹۰
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۴ - 22January 2026

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «علی امانی» رئیس ستاد مردمی حماسه اسلامی ششم بهمن و جنگل آمل امروز (پنجشنبه) در جمع خبرنگاران از تدوین و برنامه ریزی حدود ۶۰ عنوان برنامه محوری از سوی این ستاد برای گرامی‌داشت چهل و چهارمین سالگرد حماسه اسلامی و مردمی ششم بهمن و جنگل آمل در آبان و بهمن سال ۱۳۶۰ خبر داد.

تدوین ۶۰ عنوان برنامه ویژه گرامی‌داشت حماسه اسلامی ۶ بهمن آمل

وی افزود: این تعداد برنامه از چهارشنبه یکم بهمن به تدریج در سطح بخش‌ها و محلات سطح شهر آمل شروع شده و تا دهه نخست بهمن ادامه دارد.

امانی ادامه داد: رونمایی از یادمان شهید «ولی الله کارگر» به عنوان نخستین شهید این حماسه در واقعه جنگل در آبان ماه سال ۱۳۶۰، اجرای طرح راهیان حماسه آمل به مناطق عملیاتی این حماسه، آئین کلنگ زنی یادمان حماسه ششم بهمن سال ۶۰ آمل در محل پیاده راه هسته مرکزی شهر آمل در این هفته اجرا خواهد شد.

رئیس ستاد مردمی حماسه اسلامی ششم بهمن و جنگل آمل، نشست فرماندهان دفاع مقدس و فرماندهان عملیات‌های جنگل در شمال کشور، نشست رسانه‌ای با موضوع از ترور‌های سال ۱۳۶۰ تا ترور‌های ۱۴۰۴، نشست خبری با خبرنگاران و استودیو هزارسنگر با همکاری صداوسیمای مرکز مازندران و ارتباط با شبکه‌های استانی و برون مرزی صداوسیما در قالب روایتگری حماسه ایستادگی مردم آمل در مقابل و ایستادگی با منافقان ضدانقلاب در سال ۶۰ از دیگر برنامه‌های محوری این حماسه جاویدان در این هفته است.

امانی تأکید کرد: نواخته شدن زنگ حماسه و مقاومت به صورت نمادین دریکی از مدارس آمل و همزمان در مدارس سطح استان، نشست بصیری با شورای دانش آموزی و نشست با خبرنگاران خبرگزاری دانش آموزی پانا برای تشریح حماسه مقاومت و ایستادگی مردم آمل در سال ۶۰ در مقابل منافقین و دیدار اعضای این ستاد با خانواده شهدا و جانبازان این حماسه در طول این هفته از دیگر برنامه‌هایی هست که برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: مراسم اصلی سالگرد ۴۱ شهید و ده‌ها جانباز حماسه مردمی ششم بهمن سال ۶۰ آمل نیز غروب یکشنبه پنجم بهمن با سخنرانی سرلشگر «محسن رضایی» و با حضور قشر‌های مختلف مردم درمصلی بزرگ قدس آمل برگزار خواهد شد.

رئیس ستاد مردمی حماسه اسلامی ششم بهمن و جنگل آمل یادآور شد: در این مراسم از نماهنگ مربوط به حماسه مردمی ششم بهمن آمل با عنوان «شناسنامه آمل» نیز رونمایی خواهد شد.

در آبان و همچنین سحرگاه ششم بهمن ماه سال ۱۳۶۰ عده‌ای منافق و مائوئیست از سمت جنگل در قسمت جنوب آمل به قصد تصرف این شهر و براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران به این شهر حمله کردند. مردم حماسه ساز آمل در حالی با ایستادگی و مقاومت انقلابی در کمتر از یک روز به فتنه شوم گروهک منافق خاتمه دادند و آنان را در رسیدن به اهداف شوم شان ناکام گذاشتند.

مردم این شهرستان هر سال در هفته ششم بهمن در یادبود ۴۱ شهید و بیش ازده‌ها جانباز و مجروح این حماسه تاریخی، با برگزاری ویژه برنامه‌هایی در بخش‌های مختلف در سطح شهرستانی، استانی و ملی، آن را گرامی می‌دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار