مطالبه خانواده شهدای ترور از مسئولین برای ساماندهی به حکمرانی فضای مجازی

خانواده شهدای ترور در بیانیه‌ای بستر شکل‌گیری و تهییج حملات تروریستی در دی‌ماه را فضای مجازی عنوان کردند.
کد خبر: ۸۰۸۴۵۰
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۵ - 26January 2026

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، در پی اغتشاشات دی ماه و به شهادت رسیدن بیش از ۲ هزار نفر از مردم و مدافعان امنیت توسط آشوبگران، بنیاد هابیلیان خانواده شهدای ترور با صدور بیانیه‌ای خواستار ساماندهی به حکمرانی فضای مجازی شدند.

مطالبه خانواده شهدای ترور از مسئولین برای ساماندهی به حکمرانی فضای مجازی

متن بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حوادث تروریستی تلخ در ۱۸ و ۱۹ دی ماه که با هدایت رژیم آمریکا صورت گرفت، سبب شهادت بیش از ۲۴۰۰ تن از هم‌وطنانمان شد. این رخداد که در تاریخ جمهوری اسلامی بی‌نظیر بود نشان داد که پدیده شوم تروریسم همان‌گونه که از نخستین ابزار‌های مقابله نظام استکبار جهانی با انقلاب اسلامی مردم ایران بوده است، همچنان نیز از جمله حربه‌هایی است که برای نزاع با ملت ایران از آن بهره می‌برند. این ابزار شوم در همه دهه‌های پس از انقلاب اسلامی به گونه‌های مختلف قربانیان زیادی را از مردم ایران گرفته است. مردم مظلومی که تنها خواست آنها آزادی‌خواهی و استقلال از نظام استکبار جهانی بوده است. 

استکبار جهانی به سرکردگی رژیم حاکم بر ایالات متحده در مدت ۴۷ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره و به گونه‌های مختلف و با بهره‌گیری از تمامی ابزار‌ها و با اجیر کردن ده‌ها گروهک تروریستی، تلاش کرده است که با ایجاد رعب و وحشت در عزم و اراده ملت ایران سستی ایجاد کند. هدفی که به حول و قوه الهی نه تنها محقق نشده است بلکه تمامی این حوادث اراده ملت ایران را برای تحقق همه اهداف انقلاب‌شان بیشتر کرده است.

اما آنچه که دل‌آزردگی ملت ایران را از حوادث تروریستی دی ماه ۱۴۰۴ بیشتر کرد، بستر شکل‌گیری و تهییج این حملات بود. اگرچه یکی از دست‌آورد‌های بزرگ انقلاب اسلامی برای ملت ایران همگام کردن این ملت مستعد با به‌روز‌ترین فن‌آوری‌های جهانی و از جمله آن فضای مجازی بوده است، اما بی‌توجهی به حکمرانی دقیق در این محیط، سبب شکل‌گیری شبکه‌ای از ارتباطات میان هسته‌های تروریستی در داخل کشور و دولت‌های متخاصم در خارج از کشور شده است. آنچه مسلّم است اینکه امروز فضای مجازی تنها محیطی برای کسب اخبار نیست، بلکه محیطی است که بسیاری از افراد و به‌ویژه نوجوانان و جوانان در آن زیست می‌کنند، به ادراک می‌رسند، تصمیم می‌گیرند و سپس آن تصمیم را در فضای حقیقی اجرا می‌کنند. بی‌شک چنین محیطی که سبب کنشگری در اجتماع می‌شود و در صورت عدم نظارت دقیق بر آن می‌تواند سبب چنین فجایع تروریستی شود، می‌بایست توسط هر حاکمیتی به طور هوشمندانه و دقیق مدیریت شود.

از این‌رو خانواده شهدای ترور کشور که خود را در قبال پیگیری زمینه‌های بروز حوادث تروریستی مسئول می‌داند، از تمامی دستگاه‌های کشور اعم از نهاد‌های تقنینی، اجرایی و قضایی مطالبه دارد تا با بازنگری در نحوه مدیریت فضای مجازی، با رعایت اصل گردش آزاد اطلاعات بر مبنای منافع ملی و بهره‌مندی از تمامی زمینه‌های پیشرفت در این محیط، راه را برای سوء استفاده تمامی بدخواهان ملت ایران به ویژه شبکه جهانی تروریسم ببندد و در راستای پیگیری حقوقی تمامی مسببان حوادث تروریستی دی ماه ۱۴۰۴ اهتمام لازم را داشته باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار