انقلاب اسلامی آغاز حرکت جهانی برای رهایی مستضعفان است
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از بیرجند، آیتالله «سیدعلیرضا عبادی» نماینده ولیفقیه در خراسان جنوبی، امروز (۱۳ بهمن) در مجمع استادیاران صالحین استان با تبریک اعیاد شعبانیه و دهه فجر، انقلاب اسلامی را حرکتی جهانی برای رهایی مستضعفان و مقابله با سلطهگران بینالمللی توصیف کرد.

وی با بیان اینکه بخش مهمی از مشکلات و سلطه دشمنان در تاریخ اسلام ناشی از بیتفاوتی نسبت به مسئله ولایت و امامت بوده است، افزود: هرگاه جامعه اسلامی از مسیر رهبری الهی فاصله گرفته، میدان برای ستمگران باز شده است.
آیتالله عبادی واگذاری زمام امور به نااهلان از صدر اسلام تاکنون را منشأ انحرافات تاریخی دانست و گفت: اگر حکومت در مسیر عدالت علوی باقی میماند، امروز معادلات قدرت در جهان متفاوت بود.
نماینده ولیفقیه در خراسان جنوبی با اشاره به افول قدرتهای غربی اظهار داشت: اقدامات جنونآمیز آمریکا و متحدانش در جهان نشانه ضعف و فروپاشی آنان است، نه اقتدار.
وی رفتار کشورهای غربی در یمن، فلسطین، لبنان و سوریه را شاهدی بر چهره واقعی استکبار خواند. عبادی همچنین بر ضرورت مقابله علمی با شبهات و تولید پاسخهای مستدل و قانعکننده تأکید کرد و گفت: باید در کنار رویکرد دفاعی، روایت دقیق و مستند جنایات استعمارگران نیز برای نسل جوان تبیین شود.
آیتالله عبادی با یادآوری جنایات رژیم پهلوی، از جمله وابستگی به بیگانگان و تحقیر ملت ایران، تصریح کرد: هنوز در معرفی چهره واقعی این رژیم برای نسل جدید کوتاهی شده است و باید با تولید محتوای جذاب در قالبهای رسانهای و آموزشی این خلأ را جبران کرد.
نماینده ولیفقیه در خراسان جنوبی در پایان ضمن قدردانی از فعالان بسیج و مجموعه صالحین، شرایط کنونی را بهترین فرصت برای ریشهکن کردن نفوذ دشمن دانست و خواستار تلاش مضاعف نیروهای فرهنگی در مسیر روشنگری و جهاد تبیین شد.
انتهایپیام/


